AKTUELNO

Raskrinkavanje!

U toku je i dalje emisija "Narod pita", usledilo je novo uključenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Dijana, zovem iz Kotora. Ja sam inače iz Beograda, ali ovde sam samo preko leta. Pozdravjam vas. Ja ću malo iskritikovati vaše goste. Što se tiče Miljane, nemam ništa posebno da kažem jer kad ona progovori ja menjam kanal, jer ja ako nemam šta pametno da čujem, mene to ništa ne zanima - rekla je gledateljka.
Ja bih rekla nešto o svom favoritu. Jako lepa devojka, moralna devojka, izvajanog tela, pameti, poseduje sve što jedna devojka treba da ima. To je jedna jedina devojka koja je zalutala tu. Onaj ko je pored nje mora da je bude svestan. Što se tiče Stefana, sumnjala sam u njegove emocije, nije se lepo ponašao prema njoj. U prošloj Zadruzi kada si nabrojao sve devojke sa kojima je bio, ne bi trebao sa njima da se ponosiš. Nije mi se svidelo sve što si rekao Jovani, jer si time i navukao najveći hejt na nju - navela je gospođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana treba da posveti svoje vreme detetu jer je to najvažnije - rekla je kratko gledateljka.
Moram reći da bolja devojka od nje teško da će ući u rijaliti. Mene zanima zašto su sada u modi moderni brakovi gde prvo devojka prvo zatrudni. Navijam da budete do kraja života zajedno, mislim da će vam deca biti jako lepa - dodala je Dijana.
Moram reći da Jovanina noga vredi više nego bilo ko ko je ušao u rijaliti - rekla je gospođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Da se osvrnemo na odnos Janjuša i Aleksandre, koji su uhvaćeni od strane naših paparaca da su zajedno a inače se kriju? - rekao je Darko.
Meni je mnogo drago, svi su mislili da se Maja neće nikada opametiti, ali sada mi je drago što je otišla i posvetila se sebi. To što on radi sve njoj iz inata da bi mu se javila, pogrešio je. Mislim da on nju voli i dalje - rekla je Kulićeva.
Da li si se nekada pronašla u njenom ponašanju? - pitao je Karić Miljanu.
Nažalost jesam, ne kažem da je to ljubav iz koristi ali sam videla sebe u njenom poašanju - odgovorila je.
Mislim da bi oni bili zajedno da ona nije bila sa Čorbom, on kaže da je prevazišao, ai nema šanse, ne može da prebrodi - rekao je Stefan.
Smatram da je voli na bolestan način. Da je zdravo voli ne bi je doveo do nervnog sloma. On se nje stidi i sramota ga je to je očigledno, svašta je uradila loše. Njoj fali ljubavi i zato se vezala za njega a nije videla realno situaciju. Janjuš nikada neće imati lepšu devojku od nje i ni jedna ga neće voleti kao Maja - dodala je Miksi.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta kažeš na odnos Maje i Mensura? - pitao je Darko.
Možda je to bio neki revanš, možda su obnovili odnose - nasmejao se Karić.
Ma to što kao ne žele da se sazna ništa a odu tamo gde su novinari, u Crnu goru, da se ne lažemo, ako hoćeš da se sakriješ odeš u Tursku, Dubai - navela je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detalje pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga