AKTUELNO

Urnebesno!

U toku je emisija "Narod pita" , a onda je usledilo je telefonsko uključenje.

Stefan je jedan od mojih najvećih mezimaca zajedno sa Jovanom. Žao mi je što se Miljana tako ponaša kvarno prema Jovani. Ulazila je sa cipelama u krevet, da nije bilo Matore isprskala bi krevet. Služi se, uzima stvari. Najveća sramota bi mi bila da pogledam ovom pametnom dečku u oči. On vredi onoliko koliko njegova devojka vredi, ja ga obožavam. Volite se u inat - rekla je gledateljka.
Ne volimo se u inat i nismo iz inata zajedno - odgovorio je on.
Ja bih iz inata radila sve, za inat drugim ljudima koji su vama činili sve - dodala je gledateljka.
Ja sad pišem tekst o Ani Bulaatović i šaljem koleginici da prevede na engleski! To je tekst o njenom ponašanju. Kada mi stigne to iz Barselone, skoro sam doputovala iz Čikaga. Direktor to potpisuje, on mora da stavi svoj pečat. Moram da završim svoj deo posla, da bih dala drugome - nastavila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ste možda koleginica koja piše tajne akte o Jeleni Pešić? - pitao je voditelj Darko Tansijević.
Ja o njoj pišem knjigu, kad završim o Ani Bulatović - odgovorila je ona.
To ste vi? - pitao je Darko Tansijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Gospođo, prvo moram da vas pitam dokle ste stigli sa pisanjem tajnih spisa o Jeleni Pešić? - upitao je voditelj Darko Tansijević.
To je malo duža priča, ona mi ne leži na srcu. Imala sam i druge obaveze. u mom timu je nas petror, ja ne znam engleski. Pišem na srpskom, pa se prevodi. O Stefanu i Jovani se najviše čita u Americi. Mene ljudi poznaju i odmah pitaju da li su oni zajedno? Volimo ih i podržavamo - odgovrila je ona.
Dokle ste stigli sa pisanjem knjige o Ani Bulatović? - pitao je voditelj.
To je jedan članak, koji ću vrlo brzo da predam. Napravila sam teme od kojih ću da napravim, a onda ću da dam na proveru. Tražim tačne podatke - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada mogu da očekujem pošiljku, tajne akte o Jeleni Pešić i knjigu o Ani Bulatović? - pitao je voditelj Darko Tansijević,
Biće to septembar ili polovina oktorba. Obećavam da ću to da uradim - rekla je ona.
Miljana kao prvo, videla sam te sa Zolom, skeniraću i poslati Darku. Dala si mu pare! Stefan i treba da te napadne jer si drska i bezobrazna - nastavila je gledateljka.
Pratim i Tviter, kad su čuli da ćete doneti u oktorbu, kažu taman za Sajam knjiga - pročitao je Darko.
Tačno tako - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga