AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Narod pita", nakon odgledanog priloga, usledilo je telefonsko uključenje, javio se Goran iz Beogorada.

Ne obraćam pažnju na ljude koje su bliski menii prave lažne profile. Jedna osoba bliska meni, napravila je 50 lažnih profila j komentariše - rekla je Miljana.
Voliš da uđeš u duel i ne plašiš se - dodao je gledalac.
Ne. Kao što je Čorbino i Kristijanovo prijatlejstvo bilo lažno, ja sam i tad rekla da se oni neće čuti. Ja sam sama za sebe, volim sama da se borim. Žao mi je zbog roditelja što se zbog njih nisam povukla. Njima je bilo teško kad se svađam sa Kristijanom, to izgleda užasno preko malih ekrana. Nikada se ne povlačim i ne glumim lažna prijateljstva - nastavila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan kao Stefan, odglumio je lepo, sve je pršlo kako je htelo. Imam pitanje za tebe, koliko sam gledao dobro si odigrao, šmekersi. Mimo Zadruge sam hteo da pitam kada ćeš da mi vratiš pare za felne što si uzeo lovu? Znaš šta si napravio, pitam kad ćeš da vratiš pare. Kad si ušao u keš pitam te kad ćeš da vratiš? - rekao je gledalac.
Stefane, je l' si dužan nekome novac za felne? Razumeo sam da si zamenio felne i ostao dužan? - pitao je Darko Tanasijević.
Eto rekao sam, neka dođe - rekao je Karić kroz smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Miljana Kulić

#Stefan Karić