AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Narod pita", nakon odgledanog priloga o odnosu Mišela Gvozdenovića i Miljane Kulić, on je prokomentarisao snimak.

Videli ste prilog, Miljana zna da pretera. Bilo, prošlo. Sve što Miljani govoriš da više ne radi, ona kao da tera inat da to radi još više. Miljana je takva ne može da se promeni - rekao je Mišel.

Usledilo je telefonsko uključenje, javila se Ljilja iz Beograda.

Miljana je kraljica. Ona je jedan iskren čovek, direktan. Neko ko ne preza ni na svoj račun da se šali. Mnogo puta ona pretera, to mi je najžalije. Ta njena ljubav bezvezna. Jedna ljubav koja nije imala nikavu perspektivu. Ona je uhvaćena u mometu kada je roditla dete i imala je depresiju, a on je iskoristio to. Želim joj sve najbolje. Da je Mišel bio drugačiji i tolerantniji, da je bio čovek prema njoj. Kristijan je lopiji čovek od nje. Miksi je dete. Ja sam isto ludela za Čolom, slali smo mu poruke. Mišel nema harizmu - rekla je gledaljka.
Želim vam dobru noć. Je l' imate unuka? - pitao je Mišel.
Ti si se toliko uzvezio, a nisi zvezda. Da ti nije Miljane ne bi imao ništa, Miljana je šoumen, bolje to nego da te neko pljune. Njoj su najniže udarali - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostavite joj adresu, pa neka se uslei kod vas - rekla je ona.
Vidim da imamo zajedničkih tema, doćiću ja - ubacila se Miljana.
Nisi bio korektan, da si bio, bio bi prvi - nastavila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti da snimiš nešto sa Miljanom bio bi bolji pevač, nego što se ovako šetaš po svadbama. Ponižavao si Miljanu, išao si sa onom što ni ne smem da kažem šta je - rekla je gledateljka.
Čime sam je ponižavao? - pitao je pevač.
Što nisi bio sa mnom, nego sa Minom - našalila se Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga