AKTUELNO

Obelodanili sve!

U toku je emisija "Narod pita", uključila se Nevenka iz Austalije.

Podrav, Mišel je jedan od najboljih učesnika koji je ikada ušao u Zadrugu. Tvoja majka treba da bude ponosna. Kristijan ti nikada nije bio prijatelj, Mišel samo napred, imaš glas kao slavuj - rekla je ona.
Hvala vam na lepim rečima - dodao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Voleo bih da Mišel bude sa Milicom Kemez, mislim da bi oni bili baš dobar par - nastavila je ona.
Pokušao sam sa jednom zadrugarkom, izbegavaću u širokom luku. Nadam se da neće biti zadrugarka - odgovorio je on.
Milica mi je bila od prvog dana draga. Da se ona meni baš svidela tu ne bi mogla da bude ništa, poznajem Boru, nismo se mi družili svakodnevno, ali ne bih mogao to da rezonujem. Znamo se i imam poštovanje prema njemu. Milica he dobra devojka, imali smo korektan odnos, šalili se, zazali. Imali smo i sitne rasprave. Milici Kemez smo samo Mića i ja naveli da želimo da pobedi, svi su to poželili posle nas. Bio sam pristrasan kada je Milica u pitanju - nastavio je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijan je navodio da jedva čeka "Narod pita" kako bi progoovrio o svemu - rekao je voditelj.
On se iz čista mira okrenuo, rekao je da ljudi misle da je moja kućna pomoćnica. To što je pričao za mene nema veze sa istinom - rekla je ona.
Da li si razmišljala da ga tužiš? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.
Ne. Ne interesuje me šta pričaju o meni. On u dubini duše nije loš čovek. Ne znam što ima potrebu da ponižava? On sva dobra dela koja uradi za nekog, jednom rečenicom pogazi. Uvek se nadmudrivao sa mnom, ko će imati više smešnih klipova. Od tako divnog druženja i svega, ne znam zašto je želeo da ima neprijatelja u meni. Mislim da on nije toliko loš, koliko hoće da se predstavi tako. Ne mogu da kažem ni da je dobar čovek kad je već uradio to ženi sa Kristinom. Ima on neku dobru stranu, ali 90% je loše, a problem u meni je što u svakom želim da vidim tij 10% - obrazložila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga