AKTUELNO

Isplivale nove informacije!

U toku je emisija "Narod pita". Voditelj je pročitao par tvitova, a onda se odvrnuo na trenutno vruću temu odnosa Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Budi pametna, čuvaj svoj novac, jer je Janjuš sve prokockao - glasio je jedan od tvitova.
Kako ti je teško kad spomeneš Bujanovac, kad postoje dokazi da si tamo bila srećna? - pročitao je voditelj.
Ne postoji ništa, možda ima neka slika gde se smejem i to je to. Mene su ljudi tamo super prihvatili. Bila sam petnaest tamo, ali su me svi voleli zaista - rekla je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Hajde da se osvrnemo na Ša i to što se dogodilo? - rekao je Tanasijević.
On se meni poverio i ja sam njemu za Maju. Evo iskreno, rekao mi je da voli Ivanu, da će popričati sa njom kad izađe. Nisam očekivao da će sve ovako da bude, koliko sam video on je odmah nastvio sa Tarom. A po onome što smo pričali u Zadruzi mislio sam da kao ja jedva čeka da izađe napolje i pobegne - izjavio je Marko.
Svi su vas uporedili zbog prevare žena i veze sa novim devojkama. Razlika je što je posle prevare Nenad svašta rekao za svoju ženu, a u tvom slučaju si ti bio ponizan i patio si, ništa ružno nisi rekao - nastavio je Darko.
Šta da lažem, rodila mi je dete ni jednu grepku nije imala. Čak i da je uradila nešto nikada javno ne bih to rekao. On je rekao da se pokajao, da je voli, ali evo sad kao čujem da je ljut. Nije to trebalo sve tako da bude - rekao je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako se tebi čini taj odnos Tara i Ša? - pitao je voditelj Aleksandru.
On se samo prao time što je posle rekao da se kaje, ne znam šta tu nije janso. Meni je to strašno. Kako god i šta god ne gradi se sreća na tuđim suzama - izjavila je Aleks.
Kakav je tvoj odnos sa Tarom? Čime te ona drži u šaci? - pitao je voditelj.
To kad je rekla da jedva čekam da dođem u Skoplje to je glupost, ne plašim se ja ničega. Nema šta da laže jer ne postoji ništa i ne zna ništa, to što se čuje sa mojim bivšim dečkom to je bezveze - odgovorila je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga