AKTUELNO

Nova drama!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tansijević pročitao je nekoliko objava sa Tvitera.

Janjuš je folirant teški ali ima šarma pa ga je teško provlati, a i kad provališ simpatičan je - glasio je prvi tvit koji je pročitao Darko Tanasijević.
Pa dobro to je istina - rekao je Janjuš.
Aleks ko ti se najviše dopada Kristijan, Car, Zloćko, Janjuš, Fran, Maztora? - pitali su tviteraši-
Najviše mi je prijao Janjuš - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Bujanovac: Zašto si ddobila zabranu ulaska u Tursku sigurno zbog lepote i dobrote - pročitao je Darko Tansijević pitanje sa tvitera.
Zato što sam radila nelegalno u lokalu, ušla je policija i uhapisala je sve devojke, nismo imale papire, proćiće za dve godine - objasnila je ona.
Pozdrav za tvoju prošlost iz Skoplja, ako se bude saznalo pokopaće te zauvek - glasio je sledeći tvit.
Možda je pisao moj bivši dečko. Počeo je da mi preti i šalje poruke, rećiću samo da se ne plašim ni metaka, a ne ćoraka, može slobodno da puca. Odmah sam skontala da je on. Ako ima nešto neka iznese, ja sam sve rekla. Preti mi da će da iznese svašta, da mi napravi haos. Može samo da preti, pozdrav, želim sve najbolje - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam što se ovo šuplje drvo od dva metra cepa što je Aleks upisala fakultet? - pročitao je Darko Tansijević, a Janjuš nije imao komentar.
Kako se oseća Janjuško koji je ispao privatni klov Maje Marinković dok je bila na službenom putu on je zavbavlja, a Mensur je bere - glasio je sledeći tvit.
Neću da komentarišem - rekao je kratko titeraš.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuše da li znaš da smo te svi provalili i da tvoj humor više nije zanimljiv, svi smo te provalili - pročitao je Darko Tanasijević.
Uff - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga