AKTUELNO

Ko je ovde u pravu?

Emisija "Narod pita" je i dalje u toku. Sukobi se nižu jedan za drugim i tenzija ne prestaje. Da li će Ša odbraniti svoju ljubav do kraja emisije ostaje nam da ispratimo. Prikazan je prilog iz Zadruge 4 gde Nenad Aleksić Ša sa krova pokušava da pobegne iz rijalitija, a onda su večerašnji gosti prokomentarisali video.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je bio čuveni tobogan, Tara te nije ozbiljno shvatila - rekla je Ivana.
Ne znam zašto tobogan nema mi logike, ali dobro, simpatično je. Ne znam tamo je sve tako bilo napeto, sve sam drugačije shvatao. Sve me je traumiralo i kad je sve okej bio sam pod traumom. Ljudi kažu za sve što sam uradio možda je za gledanost, ali ja sam se užasno osećao i svakog trenutka sam želeo da izađem

Foto: TV Pink Printscreen

On je tad kukao za Ivanom, jer je Tara bila odvratna. Posvađao sam se sa njom tada preterala je. Sav taj pritisak ti je ona napravila, da su se ljubili, grlili i voleli ti ne bi bio na krovu - rekao je Đedović.
Ti si nestabilan, povodljiv radi sve kako ne treba. Kad si bio toliko zaljubljen zašto je ovako sve bilo. Tu ljubavi nema, ja nisam nikada videla da se grle i ljube, samo svađe. Ona se njemu ruga i to se jasno vidi. Samo su se tukli, sve je to iskompleksirano. Došli su da reše probleme u rijalitiju svašta. Gledam ih nekad kao jadne, repuju, a nigde da se zagrle, poljube - dodala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je ljudima, šta je ovo? Hoće da me vešajum ne razumem? - rekao je Ša.
Svestan si da si napravio s*anje ko će da te podrži - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga