AKTUELNO

Surovo od samog početka!

U toku je emisija "Narod pita", večerašnji gosti su Nenad Aleksić Ša, Marko Đedović i Nadica Zeljković. Veče puno tenzije, prepirki i raskrinkavanja. Šta će se desiti do kraja emisije niko ne može da nasluti. Na početku su prokomentarisali odnos Tare Simov i repera.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadice, rekli ste da mislite da je Nenadovo pošanje Tarin uticaj? - pitala je Ivana Nadicu.
Naravno, jer sam ja bila svedok u rijalitiju. Ona je tačno znala šta radi, ona je kadruša klasična. Zna šta treba da kaže a šta ne. Ako se izmakne kontroli ona dovikuje šta treba da uradi. Sve u svemu dečko je izmanipulisan, nema svoj stav. Treba da priča druge stvari, volim tu devojku ne volim ženu i tačka, a ne ovako da mu klinka naređuje - izjavila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ruku na srce, tebi je samo Tara mogla nešto da naredi - ubacio se Đedović.
Da, da, sve ste u pravu - odgovorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Eto vidite, on samo ume to da kaže a ne misli tako. Sa mnom nije bio kao sa drugima. Znala sam kako se oseća Ivana tako nije mnogo ulazio sa mnom u komunikaciju. Uvek sam mu govorila da ne može jedna devojka da mu poremeti oazu mira pošto je on tako predstavljao. Najviše sam ga nervirala jer sam počela sa procesom priče kako njegova žena prolazi kroz to - nastavila je Zeljkovićeva.
Možda ti je bila Nadica odbojna jer je to ona prošla sa svojom ćerkom. Kada je bio prilog sa Kijom kako je rekla Slobi "ja sam ti žena, ti si tad dobio nervni slom", to je bio okidač jel tako - ubacila se Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila je priča da je to tada predstava. Mislim da nije, ne slažem se. U tim trenucima se pokajao jer je Tara tada radila to što je radila.Ssve je ovo samo zato što ga je ona salekala u studiju, mislim da je iinat sve. Da ga je sačekala Ivana bio bi isti scenario, služi mu sve ovo kao obračun, kao što Ivana koristi Tomovića. Ne sviđa mi se ni Ivanin rijaliti, šta god da je uradio a grozne je stvari uradio, ne treba tako. Nije to prava slika - Đedović se nadovezao.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga