AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Narod pita", a Kristijan Golubović i Milica Kemez prokomentarisali su odnos Maje Marinković i Marka janjuševića Janjuša.

Kako ti je izgledao sukob Janjuša i Takija? - pitao je voditelj Milan Miloešvić.
Otac je branio svoju ćerku. Ćutiš, saviješ se, ne da ulaziš u sukob sa roditeljem. Šta god da bude, to je izgledalo ružno. Čuo sam da se spremao još veći obračun, da se Takijev prijatelj spremao da dođe i da bude obračun ozbiljnih namera, što je glupo. Otac je uvek u pravu prema svojoj ćerki. Povučeš se. Oni su pokazali jedan vid najgore veze, inaćenja. Za tu vezu sam rekao da nema budućnosti - rekao je Kristijan.
Sad prkose jedan drugom - dodao je Milan Milošević.
To je overavanje, ono u Zadruzi je bilo upocavanje, Čorba, Car, pa i Aleksandra sa njegove strane. Sad prave takve stvari da nema nazad. Nema više ljubavnog oproštaja - nastavio je Kristijan

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' si verovala da će oni opstati nakon izlaska? - pitao je voditelj Milicu Kemez.
Nisam verovala, Janjuš se uvek ograđivao, a ona poludi i napravi haos. Uvek je govorio još 20 dana i da te moje oči ne vide. Mislim da ni jedna devojka nije zaslužila taj odnos. Ja nju razumem, al ne opravdam je. Tražila je utehu u drugim odnosima, da se skloni, mnogo je teško tamo. U Zadruzi je jedeni način da se skloniš od bolesnog odnosa, da uđeš u drugi odnos. Sve devojke koje su iskreno volele unutra i Krstijan zna koliko je teško odvojiti se, i ako će ga narod osuditi. Postoje muškarci koji će kao Kristijan da stnau iza te devojke, ako je več povredio jednu ženu, da bar ta druga bude srećna. da ne plaču dve žene i da ne daje lažnu nadu ženi kako se pokajao. Janjuš nije loš lik, ali po Maju je katastrofa, to je manipulacija na dve strane. Ispstuj tu ženu da ne bude i ljubavnica i šutnuta - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga