AKTUELNO

Haos ne prestaje.

U večerašnjoj emisiji "Narod pita" pušten je klip iz sobe za rehabilitaciju, kada je Miljana Kulić pokušala da bude intimna sa Danijelom Višićem. Voditeljka Ivana Šopić upitala je Miljanu za komentar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mislila da je on gej. Gej populaciju poštujem, imam najbolje prijatelje, ja sam se sprdala sa njim... - pričala je Miljana o ulasku u vezu sa Danijelom i tome što je pokušala da imaju odnose.
Miljana, srpdaš se, a vataš nekoga za međunožje? - skočio je Lepi Mića.
Zagrlila sam ga. Nismo imali s*ksualni odnos. Uverila sam se u ono što sam mislila, terala sam inat Zoli - pravdala se Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona laže. Prvo kaže da je ušla da proveri da li je gej, a onda da je terala inat Zoli. Znači ulaziš u vezu sa dečkom koji je gej da teraš inat Zoli. Svi su sve, samo je ona najbolja... E to je njen problem... Da li si šmrkala sa Zolom? - nastavio je Mića.
Zola, podnesi tužbu za ovo - poručila je Kulićeva.
To si ti pričala. Ti si pričala da je Zola kockar, narkoman, a onda se sa njim zabavlja. Zato ju je stid da to prizna. Zaljubi se u čoveka, pa onda kaže za njega sve najgore. To je njen problem. Sada ne sme da kaže da se sa Zolom viđa na kvarno, a priča za Danijela da je gej - nastavio je pevač.
Ne, to su ga u kući sprdali, meni se svideo, ja sam ušla u vezu sa Danijelom da bih na neki način prebolela Zolu, a ovo sam radila da bi u četvrtak pustili klip. Što me niste zvali sa Zolom u "Narod pita"? Ja sve što sam rekla i ispričala stojim iza toga, želim mu sve najbolje - pričala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da Miljana voli Zolu, on nju ne. Providne su stvari, MIljana tu pada. Krije da se viđa sa čovekom - zaključio je Mića.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.