AKTUELNO

Nije birala reči!

U toku je emisija "Narod pita", a onda ja Darko Tanasijević pitao Kenana o Rialdinom odnosu sa Jovanom Tomić Matorom.

U početku se činilo da je i tebi bilo bezazleno, Matorini pokušaji da zavedu Rialdu, ali u nekom trenutku počelo je da ti smeta - rekao je Dakro Kenanu.
Matora ima pravo da joj se sviđa moja devojka. Mi smo se družili sve vreme, ona je dobacivala. Dok nisam video klip. Rialda nije ostavila prostora, gledala ju je prijateljski, Matora je gledala da izvuče neki plus minus ne bi li se nepto desilo. Ja sa njom spavam, provodim dan, znam ko joj se sviđa - rekao je Kenan.
Iz svega onoga što je Matora pričala, Anđelo, Ermina, Stefan, kako ona nešto zna napolju i zašto ja treba zarad ovoga ili onoga da ne govorim svoje mišljenje. Kad gledaš taj klip i ja bih rekla ova pravi budalu od svih nas da bi oprala sebe. Gledala sam klip gde traže svadbu, a pogotovo nakon što sam ja ohladila odnos. Ne da ona sedne sa mnom i priča i kaže da bi me izvela na večeru, to su sve neke sprdnje, koje su eskalirale, zamerala druženje sa Sanjom, podbadala nas. Ja sa Matorom nisam imala odnos kakav sma imala iz poštovanja prema mojoj vezi - nastavila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav odnos sad imaš sa Matorom, delue kao da si kivna? - pitao je voditelj Darko Tanasijević Rialdu.
Kako nisam. Stalno sam joj pričala nemoj da bockaš. Ona mi u datom trenutku pravi problem. Kad god sam pričala sa Matorom ja sam rekla Kenanu i pitala sam ga da li mogu. Nisam htela da u bilo kom trenutku narušim našu vezu. Zamerali su mi i rođendan, meni untra nije bilo jasno zašto, dok nisam videla klipove - odgovorila je ona.
Da li pokušala da dopre do tebe? - pitao je voditelj.
Ne. Nemamo nikakav kontant. Gledam njeno ponašanje, gledala sam klipove sa Sanjom, jedna i druga nisu čiste. To neko ponašanje, govorila sam joj nemoj da pljuješ iz tanjira iz kog jedeš - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako bi regovala da je sretneš? - pitao je Darko Tansijević.
Ne znam, verovatno bih je pitala za klipove. Ja sam se držala svojih stvova. Nisam divna i krasna, što bi mene bilo blam da kažem da sam tog opredeljenja. Bilo je razno raznih budaletina koje su pričale. Jedva spodoba je davala razno razne izjave, još se nismo znale. Rekla da treba da joj se zahvalim jer sam ostala zbog nje. Kad se sretenmo lepo ćemo da se provedemo. Našla da priča kako sam bila sa ovimi onim, njenim drugaricama. Meni su te stvari ne pojmljive - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga