AKTUELNO

Iskreno o svemu!

U toku je emisija "Narod pita", a nakon odgledanog klipa Sandra Rešić i Jovana Ljubisavljević komentarisale su odnos sa Milanom Jankovićem Čorbom.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta god drugi pričali, meni je on uvek bio prijatelj - rekla je Jovana.
Ti si imala žestoke sukobe sa Čorbom, Kristijan je pričao da se ti bila na korak do sek*uanog odnosa sa Čorbom? - pitao je Darko Tanasijević.
Ja sam rekla širiš onu stvar zato što nisi mogao da me j. U prvih par nedelja on je bio zaje*ant, zezanje, bacanje forice, ne onako vulgarnih. Shvatala sam to kao šalu, da nije uštogljen. Bila je žurka kad me je odveo iza kuće i rekao da sam vatrena žena i da oseća moju energiju i da postoji vajb između nas. Ja sam klinatala glavom i odvojila se od njega. Nismo bili bliski, a Kristijan je vrlo brzo pokrenuo temu - pričala je ona.
Zbog čega je on imao potrebu da se poverava svom najboljem prijatelju ako ništa nije ukazivalo da će doći do toga? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.
Ja sam rekla dajte mi klip da smo mi bili bliži. Ja to nisam osećala kao muvanje i nisam tako shvatala. Ali ni na korak do poljupca ili bilo kakvog se*sa. Mislim da sam ja bila prva na koju je krenuo, ja svojom slobodom, kakva jesam, društvena, zagrlim muškarca, moja vrsta slobode je možda njemu dala za pravo da kaže. Mislila sam da ćemo izginuti u jednom trenutku - nastavila je Sanda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga