AKTUELNO

Novi haos!

U toku je emisija "Narod pita", a voditelj Darko Tanasijević otkrio je da je Sandra Rešić dobila poklon od zagonetnog udvarača.

Foto: TV Pink Printscreen

Svakoj ženi treba muškarac koji sve plaća, ali jakoj ženi kao ti treba samo muškarac koji će reći dođi da te zagrlim - pročitao je Dakro Tanasijević poruku.
Hejteri će reći da sam sama kupila. Jedna osoba za koju sam sumnjala poslala sma poruka i ona je samo napisala "Ne!". Hvala ljudi niste trebali da se trošite - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Jovana bila iskrena kada je pričala o odnosu sa Čorbom? - pitao je Dakro Tanasijević.
Ne mogu da tvrdsim da joj se Čorba dopadao, ali da je imala blizak odnos, od klipova koje smo videli, od šteka. Bio je prisan odnos. Da li je on njoj van crnog stola izjavljivao ljubav. Sećam se da smo se najstrašnije posvađale, ona je gađala flašom vode u televizor. Čorba je rekao da se nije zaljubio, ali je rekao da mu se dopada, ali da se upoznaju. Jovana je govorila da ne oseća povratku reakciju, a ona me je napada i govorila da se to nije desilo. Ja sam urlala na nju da ona laže i tad jesam preterala. Zatvorila se ta tema i svi su pustili da vide da li će se smuvati ili nastaviti da se druže. Čorba je tvrdio da nije bilo ništa između njih. Nisam tražila, a nisam ni videla da ima dokaz tog poljupca. Svi mi koji smo bili blisku, uvek se očekivalo. Čorba je bio vrlo pažljiv prema njoj - pričala je Sandra.
Svi su bili pažljivi, ali eto ja sam samo sa jednim - dodala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoćeš da kažeš da se svesno zblićavala i poveravala znajući da se ona njemu sviđa? - pitao je voditelj Darko Tansijević.
Čorba je otvoren dečko, muvao je sve žensko osim Matore. Jovane je svesna svog izgleda, ne verujem da je mislila da Čorba hoće da bude njen drug. Mislim da kad su je svi napadali, da su Čorba i Kristijan bili na njenoj strani kad je bila priča za Vladimira Tomovića - rekla je Sandra.
Čorba i Kristijan su bile jedine dve osobe, bez da sa njima pijem kafu, samo na osnovu crnog stola videli tu borbu, da je tako zaitsa kako ja pričam. Kao da su moj kineski jezik samo njih dvojica razumeli - dodala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si da te je Vladmiri uvredio - ubacila se Sandra.
Ne mora neko da kaže ružnu reč da bi te uvredio. Mene je on maltretirao - dodala je misica.
Ajde da razjasnimo, čime je on tebe maltretirao? - pitala je Rešićeva.
Ako te zanima imaš ljude koji su pratili svaki moj korak. Ima toliko demantovanih stvari. Od decembra prestaje ta priča. Nisam ništa uradila, a da neko drugi nije, a ja sam na meti odusa - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Uzima se žuti kačket, jede se čokoladica. Rekla sam ti da vodiš računa jer se kosi ono što ti govoriš i ono što ti jedeš. Kažeš da te maltretira, a onda sutra pojedeš nešto što ti je dao - rekla je pevačica.
Ja sam bila sigurna da ona meni tako želi. Zato smo mi sad u emsiji - odbrusila je misica.
Je l' misliš za sebe da nemaš kvarnu crtu? - pitala je Sandra.
Ubeđena sam. Nikad neću prva nešto uraditi, smišljati pitanja za igru istine. Rekla si da sam drugačija za crnim stolom, to je oficijalno što morma da ispoštujem. Očekuje se ako se svađam za crnim stolom, da se svađam i van, pa nisam ja Ana Bulatović - nastavila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko ti je smetao nadimak "jolekita" - pitao je Darko Tanasijević.
Tačno znam koja grupacija me tako zove. Taj nadimak je dodeljen prvo drugoj devojci, ali navikla sam da ja budem most. Ostale devojke su imale se*s, a nisu imale taj nadimak - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga