AKTUELNO

Istina polako izlazi na videlo!

Bivše partnerke Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković su gosti u večerašnjem izdanju "Narod pita". Njih dve su od starta ušle u ozbiljne sukobe i za sada ne izgleda da će se to promeniti do kraja emisije. Usledio je prilog ljubavnog odnosa Matore i Monike.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako je to izgledalo, Jovana, uvek si govorila da osećaš nešto, kako si onda mogla da uđeš u odnos sa nekim, koji uošte nije bio naivan - pitala je Ivana.
Stvarno mi se svidela, najlepša je bila.Ajde na neli način sam htela sebi da pružim drugu šansu. Milion puta sam spomenula Sanju u tom odnosu i to joj je smetalo. Ako sam se o nekoga ogrešila to je o Moniku - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel ti žao zbog svega što si rekla? - nastavila je voditeljka.
Žao mi je, uvek sam htela da budem nivo i onda je počela da me boli ona st*ar za to. Postoji jedna stvar koju kad mi neko spomene je problem. To su spomenule Sanja, Monika, pa i Miljana. Sanja najbolje zna kad mi neko to spomene da poludim. To je sve bilo zbog toga. Zato sam takva bila prema Moniki - izjavila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel Sanja dobar čovek, šta misliš? - obratila se Ivana Jovani.
Prema meni nije. Ovako je možda dobra neće da uradi nešto loše nekom, ali prema meni je bila loša - izjavila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko te je bolelo ovo kad si gledala ispred televizora pre nego što si ušla u Zadrugu? - pitala je voditeljka Sanju.
Više me je bolelo to što je radila iste stvari kao sa mnom, to me je užasno nerviralo. Ona je htela da proba okej, ali opet kad sam ja probala nešto sa nekim ona je poluela - nastavila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričaj ljudima sad da li si imala sa nekim seksualne odnose dok imala si nešto sa mnom - obratila se Matora Sanji.
Nije, bilo je cmok kod mene u stanu i to je to, Nismo bile zajedno - tvrdila je Stankovićeva.
Da li ste se pomagale međusobno? - pitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, normalno je. Pomagala sam joj i za te pare sam se uvek sprdala to je sve normalno i nikad te parene bih uzela. Što se tiće mog oca on nas je podržavao i to baš za razliku od tvoje mame. Upravo me majka kritikuje da budem dobra sa tobom i da budem fina bez obzira na sve - iznela je Matora.
Da li je tvoje prijateljstvo sa Anđelom sada realno posle svega? - pitala je Šopićka.
Ako je neko prešao kodekse i granice onda sam to ja. Kad mi je bilo najteže. Nenormalno je da se pravdam, ali ono što ja vidim u njemu je to neko pokajanje. Ja jesam zlopamtilo, ne mogu da zaboravim, ali ono što mogu da lažem svima ja znam da se on kaje za neke stvari. Kaje se zbog odnosa sa Sanjom. Ja bih volela da objasnim sve ovo, ali ne mogu jer ne mogu sve da pričam. Ne mogu sve da mu zaboravim, ali sam mu oprostila koliko god da je to suludo. Da mi je to neko rekao da ču to da uradim ne bih mogla da verujem. Da nije Jovana Ljubisavljević pomenula to, ja nikada ne bih saznala istinu. Zamolila sam ga da mi kaže sve napolju i tako je sve počelo - rekla je Matora.
Tog dečka sam trebala da ga slavim, a ne da ga kudim. Otvorio mi je oči za moju najveću ljubav. Tada sam saznala za bioskop za koji ranije nisam znala. Mislim da je bila najzaljubljenija u njega - izjavila je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma to je strast bila ne zaljubljenost, brkaju se pojmovi - rekla je Sanja.
Ne, znaš šta je strast. Što sam se ja ljubila sa Jelenom Batos dok je njen muž bio tu - šokirala je Matora.

Detalje ove svađe pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga