AKTUELNO

Surovo!

Emisija "Narod pita" je u toku, gosti ove večeri su Marko Đedović i Sandra Rešić. Situacija u studiju je od starta turbulentna, a kako će biti do kraja večeri ostaje nam da ispratimo. Bivši zadrugari su prokomentarisali prilog koji je prikazan o odnosu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Videli ste klip, Sandra, što si tako reagovala? - pitao je Milan.
To je bio početak, tada sam štitila njegov brak. Tada nisam smela da lažem ništa jer je rečeno ako ja to potegnem, on će se razvesti zbog mene. Sad sam tek videla koliko sam srčano branila njegov brak, jer sam mislila da Tara sve laže. Gledam sebe kao veliku budalu iskreno - rekla je Rešićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam averziju o tužnim pričama zaista uvek se zna kako se to završi - dodao je Marko.
Takođe, jeste Tarina tužna priča nešto ozbiljno, ali koliko to treba koristiti.Ma, volela bih da su oboje tu, da svima kaže, šta mislim, bila bi top emisija - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon klipa, Milan je pročitao nekoliko tvitova.

"Ša je najveća sprdnja nacije" , a ima i za Sandru nešto, "Mogla je biti protiv te veze a ipak je bila srećna" - pročitao je Milan.
Mislila sam da je komplet kraj svim glupostima, kako sprečiti da ona iseče vene, da on pobegne sa krova. Mislila sam da je prava emocija, to je moja najveća greška. Taj poljubac je bio kraj mojim mukama i moja sreća, da tako je ispalo - nastavila je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Reći ću ti jenu stvar koja se desila između mene i njega, u dopisivanju. Dobili su savet da se ne kače sa mnom jer nećete izaći na kraj sa njim, Tara je rekla a ne ne ja sam samo klip postavila, sprdala se a nakon toga je njen veliki zaštitnik počeo da se obračunava sa mnom. Hteo je kao da je odbrani - rekao je Marko.
Mnogo volim ljude koji preko ekrana mogu sve, a uživo ništa, sada kada je imao priliku da kaže šta misli ti se ne pojaviš - istakla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio bi hit "Samo neka se plaća", ako ga Đedović snimi na svoj način - glasio je sledeći tvit.
Hoću naravno u humanitarne svrhe! A ono što je Fran rekao da ne želi da bude u društvu onoga kome devojčica od 20 godina kaže šta treba da radi i sa kim da se druži je prava stvar- naveo je Marko.

Detaljnije možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga