AKTUELNO

Nova drama!

U toku je emisija "Narod pita", usledilo je uključenje Nikole iz Beograda.

Pozdrav za Sanju i Aleksandra, a za filipa Cara šta reći? Dečko je genije. Izdržao 10 meseci bez dinara i napravio totalni kolaps. Imam pitanje da li je bio u glumačkoj školi, šta je radio i gde je to naučio? - rekao je gledalac.
Nisam bio u glumačkoj skoli, nisam bio ni u običnoj - rekao je Car.
Ove dve devojke sa kojima si bio u navodnoj vezi, to nisu ni bile veze. Šta radiš? Igraš rijaliti? - pitao je gledalac.
Nespreman sam ušao, nisam to studirao. Krenuo sam spontano u sve to, krenuo sam za*ebancija, imao sam probleme na početku dok se nisam navikao. Tamo jedni drugima psuju i govore svašta, na taj nivo sam se i spustio. Brzo sam video da neću moći bit kao napolju, gde je sve zajeba*ncija i šala. Video sam da je zaje*ancije malo, a puno muke - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li stvarno mislite da je nama Kristijan Golubovič zanimljiv? Od samog početka, mačke, uneo si nove šlagere. Izuzetno si zanimljiv. Nije mi jasno da li si igrao rijaliti, jer mi ne ide da ti prihvatiš ozbiljno devojčicu od 21 godinu Minu Vrbaški. Sanja koja celo vreme igra rijaliti - nastavio je gledalac.
To je vaše mišljenje. Kako treba da se ponaša jedna osoba da vi ne bi mislili da neko igra rijaliti? - uzvratila je Sanja.
Devojka je u svakoj drugoj situaciji igrala rijaliti - dodao je gledalac.
Koliko god mislim da sma bio iskren i spontan i da me ne zanima šta će reći, svi mi u nekim momentima igrmao rijaliti. Kao što sam ja na krjau priznao da sam stvarno zavoleo Minu i da sam zaljubljen u nju - nadovezao se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si za mene genije, nisi me ni u jednom trenutku razočarao. Nerviraš se kao vidiš da to prolazi i nosiš rijaliti - nastavio je gledalac da hvali Cara.
Čovek kad poludi kaže i šta misli i šta ne misli - dodao je Car.
Ovi što su pokvareni Sandra Rešić i Ermina moraju da prave začkoljice, dobro je bilo. Sine ti si genije - rekao je gledalac.
Čekam da mi advokatica reši jednu stvar i odmah idme kući kod svojih - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra bila si super, malo više budi svoja i drći se majke. Pozdrav - rekao je gledalac za kraj uključenja.
Koliko sam razumela on te shvata genijem i kaže da imaš super fore, pa mu nisu jasne tvoje ljubavne veze. Da li i napolju imaš turbulente veze, deluješ kao tip sa kojim ne može mirno da se funkcioniše? - pitala je Ivana Šopić.
Mislim da su mi samo jedne, dve veze bile burne kao u Zadruzi i jednu-dve polu burne. Da li je problem u meni i ja izazivam to? Često garantujem da nisam ja kriv. Jednom sam napolju koristio neke termine napolju. Sa Sanjom sam imao mirniji odnos - rekao je on.
Ne može da se poredi, ti si mene ponižavao na drugačiji način. Nisi me vređao nego si radio neke stvarti koje su me degradirale i omalovažavale - dodala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu sebi da dam za pravo da ti nalepim neke ružne epitete jer si stvarno bila dobra prema meni. Aleksandra mi je radila sa Kristijanom, napadala me prva - pričao je Car.
Izvini, kad vidim da si u crvenom ja se sklonim od tebe. Milion puta sam mogla da te izazovem na diskvalifikiaciju. Kad si me polivoa na igri istine i pljuvao, mogla sam da ti priđem i da ti ideš kući. Ne bih nikada to uradila jer nisam takav čovek - ubacila se Nikolićeva.
To kad dođem u najgori stadijum može da se desi da te polijem vode. Misliš da ja tebe nisam mogla da dovedem do diskvilifikacije? Mogao sam svaki dan da te dovedem do ruba ludila - dodao j3e Filip.
Filipe, ti si mene toliko puta doveo do ludila, bila sam zbog tebe u zatvoru. Sam priznaješ da si mogao da me dovedeš do ludila, kao što si i radio. Tebi na čast. Verovatno si se sažalio jer si video da nisam najbolje - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' si se ti toliko opametila za nedleju dana - upitao je Filip.
Jesam , razmisila sam o svemu. Ne bih sebe nikad više dovela u te situacije - rekla je ona.
Kakve? - pitao je Car.
Ono histerisanje i scene - odgovorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti misliš da kad bi ti i ja hipotetički ušli u novi odnos da ti ne bi histerisala? - pitao je Car.
Mi ne bi ušli ponovo u vezu - odbrusila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga