AKTUELNO

Nije joj bilo prijatno!

U toku je emisija "Narod pita", a usledilo je naredno uključenje, javila se Ivana iz Obrenovca.

Pozdrav za sve, posebno za Cara. Volela bih da ga vidim u Zadruzi 5 i da pokaže mešto više. Nemam pitanje samo da pozdravim - rekla je kratko gledateljka.
Ja sam za to da prečešljamo društvenu mrežu Tviter- rekla je Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Car bolji od Anđela, malo sutra - pročitala je Ivana Šopić.
Smatram da je on zreliji i normlanij. Nemam ja problem da mene upoređuju sa nekim. Osobine, karakter, nemma problem. Jedino kad sam sa nekom devojom pa me upoređuju da bi meni nešto. Svi su bolji od mene, ako mene pitate, ja sam sebi nsaim dobar - rekao je Car.
Aleks da poradi na obrazovanju - glasio je naredni tvit koji je pročitala voditeljka Ivana Šopić.
Hoću, to sam i rekla. Planirma da upišem fakultet i poradim na sebi - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta tačno Sanja voli muškarce ili žene kao partnere? Prvo se muvala sa Franom, pa pokušala sa Matorom, pa se*s sa Carem, pa kao trudnoća - pročitala je Ivana Šopić.
Jovana je nametnula to mišljenje iz naših svađa, ona je govorika da sam bila sa njom iz korosti. Meni je sa njom bili predivno. Ona je neko ko se stvarno trudio oko našeg odnosa, bila mi je podrška u svmu, oslonac, gurala me i podržavala. Jovana je prva devojka sa kojom sam bila, probala sam, bilo mi je lepo, ali više volim muškarce. Ako gleda u procentima to je 80-20 - rekla je Sanja.
Sanja je prazna osoba - glasio je jedan od tvitova koje je pročitala Ivana Šopić.
Čim računa orjentaciju prema procentima - dodao je Car.
Ljudi su kroz moj i Matorin odnos imali pogrešnu priču, a kad su me upoznali rekli su da su promenil mišljenje o meni na bolje. Ja prvih par meseci nisam ni imala prijatelje - nastavila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga