AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Narod pita", večerašnji gosti su izuzetno poznata trojika iz Zadruge 4 Filip Car, Sanja Stanković i Aleksandra Nikolić. Njih troje i njihovi ljubavni odnosi su svakako na neki način obeležili ovu sezonu. Da li će ova emisija biti nalik njihovom učešću u rijalitiju ostaje nam da vidimo do kraja emitovanja. Ivana Šopić je na samom početku pitala bivše zadrugarke o trenutnom odnosu sa Filipom.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoje učešće je bilo katastrofa, dosta ti je ljudi reklo da ne može da te prepozna, šta ti je najveća greška u Zadruzi? - pitala je Ivana Sanju.
Ni ja samu sebe nisam mogla da prepoznam, kad sam gledala klipove, bilo me je blam. Uvek sam se povlačila, trebala sam više da se borim. Svađe sa Matorom, ali i odnos sa Filipom svakako najveća greška - rekla je Stankovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta si novo čula a da toga nisi bila svesna unutra u beloj kući? - glasilo je sledeće pitanje.
Moja mama je na kraju bila u pravu i pitanja gledalaca su mnogo govorila ali sam ja tada odlučila njemu da verujem. Mnogo se ograđivao od mene. On je moja najveća greška ne u Zadruzi nego u životu - odbrusila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoja mama je pozvala Filipa na sarmice, da li i dalje stoji poziv i da li bi ga ti pribvatila? - pitala je Šopićka Aleksandru.
Mojoj mami je on i dalje drag, ona me uvek podržava, ali ja ga ne bih prihvvatila. Ima on sa kime da jede sarme - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Filipe, da li te je još neka tašta zvala na sarmice? - pitala je Ivana.
Nije, ali mi je drago što njena mama ima takvo mišljenje. Ali je zanimljivo da i moji nju jako vole, svima je jako draga - odgovorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegova tetka na finalu je rekla da je navijala da ja budem trudna - izjavila je Sanja.
Ja ne znam koja tetka, moja tetka nije tu uopšte, ne znam o čemu se radi - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga