AKTUELNO

Još jednom se osvrnula na ovaj odnos.

U toku je emisija "Narod pita", a usledilo je još jedno uključenje.

Pozdraviću oboje, više pozdrava za Paulu. Iziritirana sam ovim ženama, koje se vrednosti cene? Fran se uzdiže koji je hvatao na paetetiku. Krive ga što ga je tukla, pa i Tara i Maja su tukle - počela je gledateljka.
U dobar ste ih rang stavili, sami ste je popljuvali upravo. Možete mene sad da pljuete, dovoljno ste rekli na početku - dobacio je Fran.
Čim govoriš toliko loše što si bio sa njom? Što govoriš loše o njenom tati, apratiš ga na Instagramu? Tomović mu je trn u oku - nastavila je gledateljka.
Ne pljujem njega, rekao sam da je pametan što će biti uz nju - dodao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Paule to što kažu da je hladna. Ona ima iks faktor, uspeće. Imala je greške, ali svi su imali, svi su kao imali dva muškarca, kao misica. U martu je bila najbolja verzija sebe. Ne znam šta je nju nateralo da se vrati Franu? - nastavila je gledateljka.
Ne znam. Rekla sam na početku emisije to pomirenje se apsolutno nije trebalo desiti. Taj prostor, bilo smo povezani, gledaš ga, ne gledaš ga. Mirimo se, pa se svađamo. Da mogu da vratim vreme nikad se ne bih pomirila nakon Vladimirovog odlaska. Sve što je pričao, ko se igrao sa kim. To poslednje pomirenje i odnos sa Tomom smatram ogromnom greškom - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti izgleda Paula dok priča ovo? - pitao je voditelj.
Ona misli da je greška, kao došla je lagana. Po faci joj vidi da joj nije dobro. Ne znaš kao zašto si se vratila meni, dobro - odgovorio je Pujas.
Da se potrudiš i da imaš želju da je vratiš da li bi uspeo?- pitao je Milan Milošević.
Ne želim, niti želim da razmišljam o tome - rekoa je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga