AKTUELNO

Svađama nema kraja!

Emisija "Narod pita" u jeku sukoba i skandala koje režira bivši ljubavni par Fran Pujas i Paula Hublin. Tenzija se ne smanjuje, gledaoci nikad temeljniji u analizama bivših zadrugara. Došao je na red prilog iz Zadruge odnosa Milana Jankovića Čorbe i Paule a onda se desio novi obračun.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Tomom ti njen odnos nije nešto posebno smetao, ali odnos sa Čorbom jeste. Ja sam ubeđen da joj ljubomorišeš na njega ovde u videu - pitao je Milan.
Ma jok, svašta je čovek pričao. Užasno mi je bilo kad sam slušao ta vređanja, da li joj ona st*ar smrdi ili ne, ali dobro opet ću ispasti žrtva koja to nije mogla da sluša za svoju curu - odgovorio je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti mislis Paula, nije to bila neka vanserijska ljubav sa Čorbom? Tebi je to bilo sprdnja? - pitao je voditelj.
Mi smo se šalili, pomešali smo vezu, prijateljstvo, druženje, zaljubljenost, smeh i sve. Nije to bilo nešto ozbiljno. Ja uvek mislim u početku da sam se zaljubila ali posle shvatim da to nije tako - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

U suštini ti samo o Franu nemaš lepo mišljenje a o svima ostalima imaš, to tako ispada? - nastavio je Milan.
Nije tačno, nego samo neću više da ga komentarišem. Šta da kažem o njemu kad me je je evo pre pet minuta uvredio ponovo! Ne želim više da ulazim sa njim u priču - odgvorila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel tebi uvreda ako ti kažem da si Tomin ku*ac? - iznervirao se Fran.
On je to rekao dok nismo bili u vezi! - odbrusila je Hublinova.
Nije tačno, rekao je to dok ste bili u vezi, to tebi nije vređanje, onda okej. Ti si Tomin ku*ac! Svi su te ponižavali u toj kući a ja sam najgori. Ma okej, uopšte nije problem. Ja govorim stvari koje su činjenice a ne izmišljam, to su drugi rekli za tebe a kada ja to izgovorim onda je to uvreda! Ti si glupa ko ku*ac! - vikao je Pujas.
Ti uporno ponavljaš uvrede, tako ti je lakše jer te bolim! Mene niko nije vređao kao ti i stojim iza toga - nastavila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga