AKTUELNO

Au!

U toku je emiijs "Narod pita", a onda je usledilo telefonsko uključenje.

Komplimenti za sve, pogotovo za Paulu. Manir jednog čovek je da sašluša sa pažnjom, zato žeim da se obratim u nameri da nešto usvojite. Paula nemoj precenjivati lik i delo Vladimira tomovića, ako to radiš iz inata onda te razumem. On tebe posle Tome Panića nikad u kuću ne bi uveo. Nužan algoritam odnosa koji ćete stvoriti mora biti poništet u jednom momentu. Tebi Fran mogu da kažem da si vrlo atraktivan i u tome uspevaš. Ne znači da treba da se ponižavaš. To ujedanje i ponižavanje su manitri klinaca u petom razredu. Vidi se da vam je stalo, zato vas molim da prestanete. to što radite nije u redu i nema veze sa mozgom. Ostanite u Beogradu, ovo je atrakcija, ovde imate šanse. Paula ti si se upropastila sa Tomom, to ti nije trebalo - pričao je gledalac.
Njoj da je rekao bilo ko ona ne bi poslušala - dodao je Fran.
Pauli je jako stalo do tebe. Njena borba je bila primetna, druga stvar je što smo mi muškarci manje senzitivni da to primetimo. Paula, nemoj pogrešno da razumeš, muškarac i žena nemaju istu težinu. Muškarac može da bude bez emocija sa nekim, a žena mora da ima emociju. Malo je greška više na tvojoj strani. Smanji gas i spusti visinu. Mislim da ste zaslužili jedno drugo. Paula ti ako mi kažeš ko je to ko je vredniji od Frana ja ću se izviniti i isključiti, isto važi i za Frana. Kakva Tara, kakva Mina? Fran nema bolje od Paule, Paula nema bolje od Frana -
Ne pokušavam da negiram, ja kažem da je meni stalno do nje na neki način - rekao je Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si da sam ja samo za pod tuš - ubacila se Paula.
Taj odnos ne može da se reši - rekao je Fran.
Paula, on to ne misli, on želi da te povredi. ti da otvoriš njegovu dušu to nije to. Proaj da ćitaš između redova, da zagrebeš ispod površine. Prelepa si i svesna svoje dominacije, nemoj to da zlopotrebiš. Karma to vrati, plakaćeš sa nekim ko te neće ceniti. Fran ti prestani sa vređanjem, ona je uradila greške, a ti ćeš ili sa tim živeti ili tvoja duša to ne može da podnese - objasnio je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pričala da ćemo zajedno, on se uvek odvajao. Uvek je pričao da će sam. On se pre rijalitija dogovoarao sa prijateljima da će ovde živeti bez mene. Fran Pujas je sve smišljeno uradio - rekla je Paula.
Paula, pričamo o inatu, ako se za to vezuješ, otićićemo daleko. Kakvu korist ćeš imati od toga? To što on priča je formalno jer je povređen muškarac. To što vi radite je inat. Od inata nema goreg zanata. Zašto ste se brzo prikrenuli nečemu lošem? - nastavio je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga