AKTUELNO

Slavlje u Kikindi i dalje traje.

Skoro nedelju dana je prošlo od kada smo dobili novog šampiona Evrope, ali gotovo istovremeno dobili smo i ponosnog vladnika NAJNOVIJEG AUDIJA! Čini se da se utisci i dalje nisu slegli, a kako i da se slegnu tako lako kada smo mesec dana uživali u spektakularnom fudbalu!

Odigrano je 51 utakmica, postignuto 142 gola… Bilo je onih koji su razočarali, onih koji su oduševili, ali kada se sve sabere i oduzme, Azuri su apsolutno zaslužili titulu najbolje reprezentacije na Starom kontinentu.

Ali, znate li ko je novi KRALJ KLAĐENJA?!

Čestitamo apsolutnom pobedniku N.S. iz Kikinde koji je tokom trajanja do sada neviđenog takmičenja na ovim prostorima odigrao najviše tiketa u kladionici Meridian i tako postao ponosni vlasnik NAJNOVIJEG AUDIJA!

Preko 10.000 odigranih tiketa! Šta reći osim – SVAKA ČAST MAJSTORE!

Moćna mašina je mesec dana čekala najboljeg, najbržeg i najupornijeg. Nije bilo lako. Bitka je trajala do poslednjeg dana Evropskog prvenstva! Tiketi su se ređali kao na traci, a Meridian je baš zbog toga već i pre početka takmičenja odlučio da nagradi i ostale igrače.

Pored prvog mesta i glavne premije, nagrade su osvojili svi igrači od 2. do 30. mesta. Brdo keš bonusa otišlo je u ruke najvernijih kladioničara.

Igrač koji je zauzeo 2. mesto osvojio je 50.000 RSD, svi od 3. do 10. mesta nagrađeni su sa 20.000 DINARA, dok su takmičari od 11. do 30. mesta osvojili 5.000 DINARA!

Nema šta! Kao i uvek Meridian je opasno odrešio kesu i još jednom dokazao zašto je najbolja kladionica u regionu.

A za sve vas koji ste propustili takmičenje ili niste imali sreće ovoga puta, imamo sjajnu vest - Meridianova iznenađenja se ne završavaju ovde! Ono što tek sledi oduševiće mnoge, zato nas svakodnevno pratite na zvaničnom Instagram, Facebook i Twitter kanalu gde redovno obaveštavamo korisnike o svim akcijama koje predstoje.

Ali, poklona nikad dosta i zato odmah kliknite OVDE i preuzmite jedini bonus bez uslova na planeti – 500 RSD ZA TIKET PO VAŠEM IZBORU!

Ukoliko već imate nalog, ne brinite jer Meridian je spremio iznenađenje i za aktivne igrače – 200% BONUSA.

O čemu je reč – saznajte detaljno na sajtu Meridian kladionice.

#Audi A4

#EURO 2020

#euro finale

#finale evropskog prvenstva

#ko je osvojio audi

#meridian registracija

#meridianbet

#online kladjenje

#takmicenje u meridianu