AKTUELNO

Samo što se ne slomi!

Nakon pauze za reklame, nastavila se emisija "Narod pita", a voditelj Milan Milošević najavio je naredno uključenje. U program se uključila gledateljka iz Odžaka.

Pozdrav za tebe Milane, kao i za Maju. Pozdraviću i Jaška ovom prilikom. On je folirant, podmukao, priča jedno, priča drugo. Sad se setio da ima dete... Svi mi volimo svoju decu, naravno... Tolike gluposti priča čovek, da ja ne verujem... Maju te voli, te ne voli. On je podmukao, doveo je Maju do ludila. Da sam na Takijevom mestu, glavu bih mu razbila. Nema sile koja bi me zaustavila da uđem - krenula je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

U odžak - ubacio se Janjuš.
Jaško, imaš nešto da kažeš? - pitala je gledateljka.
Nemam ništa. Znam da većina misli da sam radio podmukle stvari, ali ja nikada nisam prvi, samo sam reagovao - istakao je on.
Sve bude u redu, zaspimo ujutru, on traži najmanju sitnicu da se posvađa sa mnom. Vodimo ljubav, pa kada se završi kaže mi: "Znaš kada ćeš da me vidiš...". Uvek je to pričao ispod jorgana. Sedne na ugaonu garnituru, pa mi u prolazu dobacuje da sam k*rva, ološ itd... Čorbu mi je non-stop prebacivao - otkrila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako si prešao preko Čorbe, što si ga pominjao? - pitao je Milan.
NIkad ga nisam spominjao dok ona nije provocirala mene za druge. Da se završi ovo da idem kući? Drugarica me čeka - odgovorio je Janjuš.
Kojoj kući? Ja idem svojoj kući, ti ideš u apartman. Ja sam njemu stalno prebacivala neke stvari, da je gledao Aleks, sve sam to videla... Intuicija me nikada nije prevarila. Kada god prođem pored Čorbe, moram da gledam dole. Stalno mi ga je prebacivao. Kada je bila neka igrica, rekao mi je da se namerno trtim da uzmem čokoladicu - istakla je Maja.
Čijoj kući ide Jaško jadnik? - pitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene ništa ne može da pogodi - rekao je Janjuš.
Jaško, ti si lenština neviđena, Maja te je dve godine nosila na grbači. Ako nemaš para, dođi kod mene da bereš maline. Ja sam žena domaćica. Sa mnom ne možete da se svađate. Za sve si ti kriv. Maja ništa nije kriva. Prebacuješ joj Čorbu, nećeš da je priznaš. Ko si ti? - dodala je gledateljka.
Ja sam to shvatio kada sam izašao iz Zadruge, ja joj se izvinjavam i ona treba da nađe normalnog momka - istakao je on.
Naravno, a ne kockara, koji vara svoju ženu, pa će i mene sutradan tako - govorila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, beži od lenštine i nađi sebi dečka - rekla je gledateljka.
Šveđanina - prokomentarisao je Janjuš, a Milan je otkrio da je Maja plakala za vreme reklama.
Šta treba ja da radim? Da je zagrlim? To se više neće desiti - govorio je on.
Jaško treba malo da se spusti na zemlju - istakla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Teško mi je, razočarala sam se u sebi što nisam videla ovu njegovu stranu. Jako je ružna njegova ironija, to što me vređa. Pokušava na kvaran način da podbode. Ne znam uopšte kako u njemu nema malo ljudskosti. Ne znam kako nema ljudskosti, ponižava me celo veče. Ali neka ide na njegovu čast... Šta da kažem - zaključila je Maja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.