AKTUELNO

Evo kakvi su im utisci nakon završetka rijalitija.

Upravo je počela emisija "Narod pita", a gosti voditeljke Dušice Jakovljević su Milica Kemez i Bora Santana. Na samom početku Dušica je otkrila da su Milica i Bora dobili poklon za 19. meseci veze, a Santana je otkrio da li su njih dvoje sada u vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo zajedno, nije da nismo zajedno. Tu smo jedno za drugo, ima i porukica, ja sam se prijatno iznenadio. 19 meseci od kada smo se smuvali, započeli vezu. To je ozbiljno - rekao je Bora.

Milica je zatim otkrila kako se oseća nakon što je osvojila 2. mesto u superfinalu "Zadruge 4".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam prvo umorna, ne mogu da se naviknem na ovaj ritam, spavam 2, 3 sata, a obaveze su veće. Ne stižem ništa. Preumorna sam i presrećna. U pozitivnom šoku sam. Imala sam negativnih komentara kada sam ulazila, čak je i Zorica Marković rekla da bi me izbacila. Ja sam ove sezone bila spontana, iskrena, opet sam očekivala da ću imati negativnih komentara, da ću biti omražena, a nikada mi nije bilo jasno zašto. Oduševila sam se tolikom količinom ljubavi. Sa Zoricom još nisam stigla da se vidim, jedva čekam da se vidim sa njom. Zahvaljujem se svima što su u tolikom broju glasali, bila sam u šoku - rekla je Milica.
Kada je bilo superfinale, imao sam osećaj kao da je igrala reprezentacija. Kao da je njena pobeda moja, kao da sam i ja osvojio 2. mesto. Videli ste kako sam se radovao u studiju. Imao sam neki osećaj. Prvu put da je neko moj došao do uspeha i cilja. Kao da je i moja pobeda - istakao je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.