AKTUELNO

Ovi potezi su ih oduševili.

Bivše zadrugarke su nastavile da komentarišu situacije u "Zadruzi 4" u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević. Jovana Tomić Matora se osvrnula na svoj konflikt sa Milicom Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića potencira Milicu. Ono što se desilo Milici, za to niko nema pravo ništa da joj kaže. Ali iz toga svega, svi smo joj mi krivi... Radujem se tom "Narod pita". Svi mi koji smo tajili neke stvari, tu se pokaže kolika smo g*vna. Toliko me je isprovocirala da me je dovela do toga kažem šta mi je rekla za Tomu i Karića. Volela bih da Bora bude dobro i da ona bude dobro sama sa sobom. Želim im da budu dobri sami sa sobom - govorila je Matora, koja se potom osvrnula na sukob Nadice i Janjuša:

Foto: TV Pink Printscreen

Želim da se ujedine svi ugostitelji i da glasaju za Nadicu Kamel. Šta Janjuša boli uvo što Nadica zove radničku klasu da glasa za nju? Da li je moguće da ga to toliko isprovocira, da joj on kaže p.k. Šta koga boli briga? Ova svađa je toliko odvratna. Polupan je od svojih odnosa, pa optužuje Nadicu da pravi žrtvu. Znate koliko boli nju da pravi žrtvu od sebe? Više ih voli Nadica, nego da sad budu izbačeni... To u životu nisam videla. Nadica ima pravo da podbode, pa ko se upeca, upeca se. Sad bih joj dala kuću, samo da im vidim face - dodala je Tomićeva.
Slažem se sa Matorom. Koliko god me nervirala, ona kaže kako je realna slika. Izluđivala je danas Janjuša, krene da hvali Maju, Janjuš je odmah naziva folirantom. Ona zna i mene da dovede do ludila, ali je ona bila tu uz mene. Drago mi je što je ovakva, treba čak i više da bude surovija. Ona je zapečatila neke odnose - rekla je Mina.
Ona ima tu granicu do koje ide. I j*be mi majku do kosti, ali sve na fin način. Sad mi je preslatka kad gledam sa druge strane - ubacila se Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije samo da Nadica d*ka sve nas. Njoj dobaci Mića, Stefan, Jovana. Samo što je ona namazana, naučila je kroz posao. Ja vidim da joj je teško, ali neće da pokaže. Milion puta je plakala, nisam znala da je smirim. Ona sve prepušta Kristini, zna da je njeno dete uz nju - rekla je Matora.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.