AKTUELNO

Opšti haos!

U specijalnoj emisiji Darko Tanasijević pitao je Kenana Tahirovića zbog čega se kaje, da li ima greške i šta misli o svom učešću u rijalitiju ove sezone Zadruge.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da nisam u kući napravio nijednu grešku, ali napolju jesam onda kad sam se dopisivao sa Teodorom. Mislim da ništa loše nisam uradio, nikoga vređao - odgovorio je Kenan.
Smatraš li za svoje greške ono što ti je Rialda zamerala?
Mi smo različiti karakteri, trudio sam se da ispravim sve što mi je rekla i promenim zato što mi je stalo. Mislim da smo se sada našli na pola puta i da je sve u redu - zaključio je jasno Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana Tomić Matora je sledeća iznela mišljenje o svom ušešću u Zadruzi 4.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih ja moje učešće menjala, osim u svađi sa Sanjom kad sam joj rekla sve što treba i ne treba, kad sam iznela neke stvari o našem privatnom životu. Dugo nisam htela da kažem ni izvini, mada isključivo samo zbog toga. To mi je baš bilo odvratno. Nisam tip koji tako iznese prljav veš ali eto desilo se i meni - rekla je Matora.
Ponosna sam na sebe što nikada nisam vređala ljude i govorila "da Bog da". Nisam nikada bila takva. Ovaj rijaliti pamtiću po najmorbidnijim svađama - nastavila je Jovana.
Gde si još grešila ako si grešila? - pitao je Darko.
Mislila sam da mi je Mića prijatelj, drugi otac,ali sam pogrešila. Meni nikada otac ne bi rekao da sam ku*va, lezbe*ka, budaletina i sl. Mislila sam da poštuje moju porodicu i mene ali sam se za*ebala. Svašta su ljudi ove govorili, kleli, pljuvali, spominjali grobove, ma užas.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se ovde pravila pametna i pričala sve i svašta o sebi kako voli ku*ve a onda sam ja kriv kad to pomenem. Matora menja kodekse ovde - ubacio se Mića.
Nemoj da lažeš, ti si ovde vređao devojke sve redom, a svima se predstavljaš kao otac, Ja kažem kakva sam i uostaolom nikoga ne nunam i ne glumim mamu, nego sam transparentna i takva kakva jesam. Ti mene više i ne možeš da uvrediš. Evo ja sam ku*va, pu*ila sam, šta tebe briga? Neka crkne Mića idemo na Maldive! - vikala je Matora.

Detalje ove urnebesne svađe pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

#Zadruga