AKTUELNO

Nezainteresovan.

Upravo je počela još jedna finalna emisija "Izbacivanje", a u studiju kod Dušice Jakovljević su i neki bivši zadrugari, pa je Nataša Radan otkrila da nije mnogo promenila mišljenje o zadrugarima, pa je Lazar Čolić Zola nasmejao sve.

Kakvo sam mišljenje imala, tako je i sad. Nije bilo muvanja sa Carem, on jeste simpatičan, ali ga nikad nisam shvatala ozbiljno. Uvek sam imala sumnju u njegovoj priči, ali mi se dopada kao osoba sa kojom bih se družila - govorila je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Njemu se dopala Aleks fizički, ali je on sebe video samo sa Minom. On je svestan svega što se dešavalo u kući, to je njegova nesigurnost. Poljuljan je, ne zna ko je, dok ne izađe napolje. Videće kad izađe, nije sve tako crno kao što misli - nastavila je Nataša.
Ja sam bio ubeđen da je našao ljubav svog života. Mislio sam da su konačno skapirali neke stvari, ali to je nemoguća misija. Mislio sam da su uspeli da konekciju uspostave, ali tu se igraju neke igre. Minu gotivim i volim, ona njih vozi sve - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledao sam poslednjih par dana, sprda se Miljana sa Mišelom. Ne zanima me previše to. Kad sam izašao, apsolutno me niko ne interesuje - rekao je Zola.
On to ne shvata ozbiljno, on zna da će mu se ona vratiti - rekla je Nataša.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga