AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Pitanja starih zadrugara", a naredno pitanje bilo je za Nadicu Zeljković od Marije Kulić.

Bubašvabo, da li si svesna koliko si zla? Na dan naše operacije Miljana te je pitala da popričaš sa njom, a ti si rekla da ide da priča sa devojkama o šminki? Da li je moguće da si toliko zla? - pitala je Marija Kulić.
Toliko sam zla da nisam pričala, zla pod znacima navoda. Ja o tome ne pričam, nisam patetičar. Kod mene niko ne dolazi da se teši, nema tu plakanja, ima samo dizanja. Možda sam previše rigorozna, ali da sam htela dete ovde, povela bih svoje - odgovorila je Nadica.
Tešili ste Sanju - dodao je Mišel.
Rekla je da sam bubašvaba, one sve prežive, a svilene duše se brzo rastope. Što se tiče tešenja zaista nisam. Želim brzo ozdravljenje, Miljana je posebna u mom srcu još od sezone jedan - nastavila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaka suza njene ćerke ovde, i ako sam bila trudna i nisam smela da se stresiram, sve sam preživela kao da se meni dešava. Napadala sam Lunu i Slobu, a na kraju se ispostavilo da Luna dođe da vidi mene i Željka, a od Kije ni traga ni glasa. Davala sam joj savete, kad ona plače i ja plačem. Sva sam se naježila, nisam zaslužila da mi se tako vrati. Makar lažnu nadu da mi da da će biti sve u redu - nadovezala se Miljana.
Je l' si se osećala kao da te je skinula sa dnevnog reda? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.
Naravno. Ja znam kako bih se postavila i prema najvećem neprijatelju. Od mene nikad nije doživela ni jednu uvredu. Napadala sam Ša u raspravama sa njom, govorila da treba da se stidi i da može majka da mu bude. Posle operacije sa Markom jedino pričam, on mi uliva nadu - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si saglasna sa majkom da je Nadica u toj situaciji pokazala da je zla? - pitao je Darko Tanasijević.
Da. Od mene nikad neće doživeti ni jednu uvredu. Svako govori o sebi - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga