AKTUELNO

Novi detalji!

U toku je emisija "Pitanja starih zadrugara", a naredno pitanje bilo je za Rialdu Karahasanović koje je postavio Kristijan Golubović.

Da li misliš da je Kenan čovek tvog života i da ćeš sa njim uspeti da stvoriš brak, porodicu i karijeru? - glasilo je pitanje.
Kroz 10 meseci bilo je to da je naša veza fejk. Bilo je navođenje za koga smatramo da treba da pobedi, zaboravila sam jednu stvar da kažem. Kenan je od većine mojih partnera prihvatio mene onakvu kakva jesam. On zna neke stvari, jer ja sam tako želela. Prihvatio mi je sa mojim manama i vrlinama i opterećenjem mojim poslom koje će tek da sledi - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si ti njega prihvatila? Nekad ističeš njegove mane u prvi plan? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.
Ja sam ovde govorila stvari koje mi smetaju. Ima dosta stvari sa kojima se ne mogu složiti koje je on uradio. Nemamo 20 godina da olako menjamo stvari, ali pokazao je da želi - rekla je Rialda.
Za neke stvari sam kao pod ručnom. Ali moju suštinu on zna. Mene podržava. Nisam naletela ni na jednog partnera koji je rekao "bravo", ali ipak je bio problem što ću da radim - dodala je Rialda.
Je l' to bio problem i sa Alijom? - pitao je Dakro.
Došlo je do nekog zida. Kad sam trebala da izgradim karijeru on je rekao da se ne pronalzi u tome. To je moj život, možeš da kreneš ili da ja idem svojim putem - nastavila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Stvarno joj želim svu sreću, to može da se vidi napolju. Treba biti podrška. Ako sam o nekome pričala kao o ženi, drugu, partneru to je Rialda. Ona se borila za Kenana i nju. Svaka joj čast, sutra bih volela da imam takvog partnera kao što je Rialda - prokomentarisala je Matora.
A kao što je Kenan? - našalio se voditel Darko Tanasijević.
Volela bih da ga povučem za brk. Nisam mogla da imam bolje simpatije od njih dvoje. Želim im svu sreću, tu sam ako prigusti - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga