AKTUELNO

Kuje planove i preti!

Miljana Kulić ovog jutra obratila se putem kamere svojoj majci Mariji Kulić, poručila da joj pošalje sve što joj je potrebno, a potom joj uputila i pretnje!

Foto: TV Pink Printscreen

Mamice, pošalji mi lepu haljinu, neka bude duga. Neku lepu boju, prljavo roze ili šampanjac boju, da struk dođe do izražaja i steznik, malo mi je stomače naduveno. U zadnje vreme jedem, pa ako je haljina baš uz telo da mi se ne vidi stomak. Tange neke sa steznikom, brushalter u istoj boji, obavezno velike štikle, najveće moguće. Minđuše, ali ne jadne, male, nego velike, što drečavije. Ono za potamnjivanje kože, bronzer boje čokolade, parfem, lak za kosu, trepavice - naručila je Miljana, a potom zapretila:

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj slučajno da ti se dogodilo da Željka nisi povela na finale, napraviću haos! Nemojte da se zaj*bavate sa mnom, živci su mi na izmaku, da ne bih dolazila kući i vraćala se sa Željkom za Beograd! Imam neki posao, hoću Željka da vodim u zoo vrt, da gleda filmove i bićemo u nekom hotelu ili kod Mišela, on ima stan u Beogradu. Željkove stvari, vlažne maramice, vodiću ga čorbicu da jede, ništa ne brini.

Autor: D.T.