AKTUELNO

Haos!

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja starih zadrugara" postavio je Stefan Šebez, a bilo je upućeno Filipu Caru.

Pitanje za Cara, zanima me Petrovaradinska noć, otkrij ko je ta devojka. Ja mislim da znam, ali moraš i ti da otkriješ - rekao je Šebez.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih pričao o tome, ne znam o kome on priča, o kome je Jelena. Na Petrovaradinu sam proveo vreme sa porodicom. Cela kuća pretpostavlja da se radi o Milici, ali će prestati da pretpostavljaju. Znam šta sam pričao sa Milicom o Petrovaradinu i Novom sadu - rekao je Car.
Treba da ustaneš i kažeš: "Milica nije, ta je i ta" i kraj - ustao je Lepi Mića.
Nije fer ovo što radi. Cela ta priča mi je preko glave. On ćuti o devojci u kući i pušta da ide ljaga preko mene. Rekao je da nisam ja, ali ko će to da veruje. Nije fer ni od strane njega, ni od strane te devojke da ćuti da se ljaga baca na mene, a da ona ispada svetica.

Foto: TV Pink Printscreen

Rijaliti je za dva, tri dana kraj, ja ću Marku da prosledim sa kim sam bio - govorio je Car.
Ispada da on pušta priču. Evo, ja ću pustiti svoje snimke sa ribama Milanu, pošto mi ovo rade i Car i Šebez i Dragana... Videćete. Životom vam se kunem, videćete. Sada ću to uraditi - skočio je Bora.
Ili je Milica Kemez ili je izmišljena priča. Car laže kao pas! - smatrao je Mića.
Bilo mi je u tom momentu dosadno, napravio sam priču - odgovorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ružno je da se meni smeju i da ćute, stvarno je ružno. Peks, uzmi moj telefon i izbaci sa onom jednom od pola do pola da se vidi glava - istakao je Bora.
Niko ne bi bio u vezi u Zadruzi... - govorio je Santana o privatnim snimcima.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.