AKTUELNO

Drama.

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja starih zadrugara" postavio je Anđelo Ranković, a bilo je upućeno Matoroj.

BFF moj, da li me vodiš na Maldive? - pitao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Prolepšao se mali. Spremio se, neće biti Maldivi, rekla sam ti koga da zoveš i šta da ostaviš, ide ekipa, sve po dogovoru. Prvo ide Pandorf, spremi lovu, izgubio si opkladu - rekla je Matora.
Ovo Matora sve namerno radi Sanji, tako sam čuo od njenih prijatelja. Tera inat, ovo nema veze sa emocijama - ustao je Lepi Mića.
Može da misli ko šta hoće, neke stvari ne mogu da zaboravim. Ako je neko stavove i kodekse pregazio, to sam ja, Posle par šetnji sa Anđelom i razgovora u Dubiozi sam osetila nešto, rekao mi je izvini kada je izlazio. Ja sam neko ko ne zaboravlja neke stvari, ali između nas ne postoji neka odvratna energija. Majku sam mu opsovala iz nemoći, ćekala sam bilo šta - dodala je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo mi je odvratno. Ja sam se borila za taj odnos. Bila sam najsrećnija, na kraju sam ispala budala. Meni niko pre nije ponizio napolju... - rekla je Sanja.
Lažeš, tvoja najveća ljubav te je ponizala. Uporedno je imao verenicu tokom dve godine veze sa tobom. Kako to nije poniženje - skočila je Matora.
Ja to nisam znala, voleo me je kao Boga! - istakla je Stankovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.