AKTUELNO

Sumirali sve utiske za kraj.

Rialda Karahasanović je bila sledeća koja je pred svima priznala svoje emotivne trenutke, pa se ni ona nije suzdržavala plakanja.

Ja sam zakazala na svakom mogućem polju, i kao ćerka, i kao prijatelj, i kao partner. Najgore stvari koje sam doživela da mi neko kaže je da sam ubila svoje dete i da sam ljude prevarila za novac. Uradila sam puno stvari na koje nisam ponosna. Osećala sam se loše jer sam znala kakav sam haos ostavila napolju. Krivim sebe, nikoga drugog, imala sam dovoljno godina. Ali nikad nisam želela da sebe dovedem u tu situaciju, ali konačno sam uspela da se izborim za svoj cilj, i preponosna sam na sebe, jer, kako god mi je bilo, nisam dala da skrenem sa puta - pričala je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam naučena da ne pokazujem emocije. To samo gledam kao slabost, koju drugi mogu iskoristiti. Opisaću dve situacije, rođendan i Kenanov gubitak - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam neko ko ne voli da pokazuje emocije, a što se tiče toga, moje lično je kada mi je bio rođendan, kada sam dobio čestitke od porodice. Ja retko kad slavim s njima rođendan. A druga situacija je bila kada sam saznao da ću postati stric. Taj mali čovek, koji je bio dete do skoro, sad će postati čovek, otac - pričao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: I.P.

#Zadruga