AKTUELNO

Suze na sve strane!

Sledeća koja je imala da prikaže svoju emotivnu priču, bila je Maja Marinković, a posle nje i Milica Kemez.

Najviše me je pogodio taj odnos sa Janjušem. Mislim da sam ga dosta povredila i da sam ulazila u taj neki odnos jer sam bila nezadovoljna, pa sam htela da to prebolim. Onda sam shvatila da ne mogu da ga zaboravim. Ono što me je najviše zabolelo sa njim, je ta svadba. Te scene koje ne liče ni na šta, isto, ali to je najemotivniji trenutak - govorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosta stvari, ne voli da pričam mnogo o tome. Ja sam neko ko je preplakao ovu sezonu. Dešavale su se te stvari, jedna za drugom. O meni se iznosilo svašta, najgore mi je bilo kad su pričali da sam izmislila neke priče iz prošlosti. Ljudi su na pogrešan način sve shvatili, sve sam upropastila i dala im za pravo da sumnjaju u sve. Ova Zadruga mi je kao neka škola, sa raznim pričama - rekla je Milica.
Ja sam doživela da tu jedinu sestru koju imam... S njom sam svašta preživela, i ja sam toliko rizikovala, u životu mi je bilo uskraćeno mnogo. I ušla sam ovde da probam da izgradim sebe, jer se ceo život osećam kao niko i ništa. Da doživim to da, neko kog jedino imam na svetu, da se potežu priče o tome, svakakve crne misli sam imala. Želela sam da verujem i njemu i njoj, pa sam na sve dobijala uvrede od njega, i govorio mi je svakakve reči, a ja tražila opravdanje za sve. Zaboravila sam na sebe, izgubila sam se, a njega je boleo ku*ac. Govorio mi je da sam mračna, odvratna, da sam teret - plakala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u svemu tome, kad sam ih branila, ispadala najgora, samo da se tako zataška. I za šta? Da bi mi on rekao da je samo kupovao mir! Možda da sam se sklonila od njega, on ne bi bio takav, ne znam. Žao mi je zbog njega, ali je on stalno video nešto loše u meni - nastavila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: I.P.

#Zadruga