AKTUELNO

Bori se do kraja.

Sanja Stanković je izlagala o Jovani Tomić Matoroj, pa se umešala i Miljana Kulić i ušla u konflikt sa njom. Milan Milošević ih je prekinuo, pa podigao Filipa Cara.

Ja sam poštena devojka, a ti si spremna na sve. Nikakva nisi, ni na šta ne ličiš, seljanka koja ne zna da se izražava, nikakva, mala, zdepasta - govorila je Miljana.
Moja pi*ka moja stvar! A ti kakva si!? - uzvraćala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Najgori trenuci su mi bili to što sam izgovarao Mini. A i kad su mi javili da mi je majka u bolnici. Kad je Mina izašla zbog bake, tad smo bili u najgorim odnosima. Kad smo se zagrlili posle toga, tad mi je bilo najgore, svakakve emocije, i najgori i najlepši momenti mi se vežu za nju. I oni trenuci za Novu godinu, nakon svakih uvreda, onda oni dani kad sam pio, pa se nisam mogao suočiti sa nekim stvarima, tad su mi bili najveći krševi u glavi - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde gde ljudima ništa ne znači, da li ću se opravdati, to je borba sa vetrenjačama - nastavio je Car.
Koga si najviše povredio? - pitao ga je Milan.
Imao sam rasprava i svađa sa Sandrom, mislim da je nisam uvredio. Mislim da sam povredio Minu najviše, najgore reči sam joj izgovorio, ali tu je i Aleksandra, Sanja, devojke sa kojima se nisam mogao nositi. To mene ubija, ja nisam tako odrastao. Mislim da sam povredio najviše svoje, ne znam kako oni gledaju sad na mene. Ne znam da se obuzdam prosto - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: I.P.

#Zadruga