AKTUELNO

Zadrugari sumnjaju u njegovu iskrenost.

Novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević je još jednom podigao Boru Santanu u emisiji "Pitanja novinara", a njegovo novo pitanje ticalo se Borinog viđanja sa Mirelom Kemez.

Boro, šta ti je skrivila Ermina Pašović? Da li je Ermina prećutala Milici spavanje kod njene rođene sestre ili si to bio ti? - pitao je Darko.
Ermina i ja smo bili super, rastali se u odličnim odnosima, ona je ušla ovde, tad sam i ja bio ogorčen na Milicu, svašta sam pričao o njoj. Zamerio sam Ermini što je iznela to, ona je htela da povredi Milicu, a zapravo je meni naškodila priča. Ali ja sam kriv, ja sam bio u stanu. Pričaćemo o tome sa Mirelom, meni je Mirela rekla da ne pokrećem tu temu ovde, nije htela da ima veze sa Zadrugom. Krivo mi je zbog Milice i njene sestre. Ispalo je da sam ja to namerno uradio, to je sve bilo spontano. Ja sam bio kratko do Mirelinog stana, posle sam bio sa Resom i dve devojke. Sledeći dan kada sam se video sa Mirelom ona mi je rekla da ću se pomiriti sa Milicom, da joj ponesem cigarete, ja nisam hteo, jer sam bio ljut zbog onoga sa Tomom. Milica je tada pričala da je negativna zbog mene. A ja sam rekao Mireli, evo, tvoju sestru i sada pljuju po portalima, a nije zbog mene. To smo se dopisivali. Onda smo to za stori, ona je videla gde sam, napisala da će da svrati. Ja sam rekao društvu da će da dođe Mirela i to je cela priča. Bio je moj brat, drugari, zezao sam se sa njom i Jelenom. Jesam zagrlio i jednu i drugu, nisam bio navalentan, to je cela priča - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Milice, da li se plašiš suočavanja sa Mirelom posle Zadruge? - pitao je Darko Milicu.
Ja imam dosta izraženu intuiciju i pre nego što je pokrenuta tema bila, ja sam pitala Boru nešto, sledeći dan je Kristijan pokrenuo temu. Ja nikada ne bih posumnjala u nju i njega da mi je on rekao da se video sa njom, popio, popeo se da iskulira. Jer smo mi letos blejali zajedno. Da je njihov susret bio taj da se meni nešto prenese, donese, kaže... - krenula je da priča Milica, ali ju je prekinula pauza za reklame.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.