AKTUELNO

Poverenje igra ključnu ulogu.

Paula Hublin je odgovorila na pitanje koje je dobila od Sandre Rešić, a o vezi sa Franom Pujasom, pa je postavila sledeće pitanje

Većinska odluka je njegova, ali slažem se da to ne bi uspelo, jer ne može on sam protiv sebe. Njega boli ku*ac, i to je to. Ohladio se, iako ne želi da kaže to. Ta odluka je rešena nakon pitanja koje je dobio o Anđeli Veštici. On želi da izađe van, i iživi se, biti sa još devojaka. Znam da će mu doći iz du*eta u glavu - govorila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Zanima me tema koja se pokrenula o veridbi, jeste popričali o tome i zašto do toga nije došlo? - bilo je pitanje za Rialdu.
Tu noć, Mina mi je rekla šta se dešavalo. Da je planirao i ranije. Opravdanje je bilo to što smo se mi dogovorili da ja vidim te prepiske, i na koji način se dopisivao. Rekla sam da ako ne postoji ništa, kao što tvrdi, onda je potpuno svejedno da li će on uraditi to sad. Meni je to dalo povoda da nisu stvari kako je on rekao - rekla je Rialda.
Pa pričaš gluposti. Ja kažem da staneš i da ideš u pogrešnom smeru. Svaki drugi dan mi spomeneš to, bolje kaži odmah. Ja ne želim da uradim tu stvar, zbog toga, sačekaću da izađemo, i onda ćemo to uraditi još bolje - rekao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti mene praviš budalom, kao da ja tebi nisam ništa rekla! To je bilo posle uspomena, posle smo se posvađali, pa smo u utorak pričali u krevetu. Pitala sam te da li postoji nešto... - nastavila je Rialda.
Da ima moje poverenje, ona mora da se uveri u neke stvari. Sad mi je još draže što nisam - rekao je Kenan.
Slažem se da to treba biti u okruženju sa dobrim ljudima, do tad ćemo videti - dodala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga