AKTUELNO

Ništa nije naučila.

Večeras je u emisiji "Gledanje snimaka" prikazana i svađa Milice Kemez i Bore Santane. Ova zadrugarka je zamerala Bori zbog toga što ima "prebačaje" u ponašanju i što sa njom ima ekstreman toplo-hladni odnos.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se tada bila probudila nervozna, posvađali smo se oko kafe. Iznerviraju me njegovi prebačaju. Dođe, zagrli me, poljubi me, a kada ja hoću njega, govori mu da mu ne pravim neprijatne situacije. Non-stop ima oscilacije u ponašanju. Skloni se iz kreveta, pa mi priđe i zagrli me. Pa kada ja zagrlim njega, kada me uhvati tuga jer smo još par dana tu, ja mu priđem, on mi govori da se sklonim. Ne znam da li me voli, da li mu je žao, da li me mrzi... Kaže mi da sam ga upropastila, pa da sam dobra duša. Ne znam da li se sprda sa mnom - rekla je Milica.
Najgore je što i ja ne znam - dodao je Bora.
Ja sam se vezala za njega, ovo je moj stvaran žuvot, nijednog trenutka nisam kalkulisala, niti bila promišljena - pričala je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti imaš dostojanstva? Sto puta ti kaže da neće da bude sa tobom - začudio se Milan.
Moj zaključak je da tu nema ljubavi. Na njega utiču spoljašnji faktori - smatrala je Kristina Spalević.
Ja bih najviše voleo da nismo zajedno. Rekla mi je da ona mene ne može da ostavi - dodao je Bora.
Ovo je neka navika, zbog toga se vraća njoj. Ali ima te toplo-hladne reakcije. Kada je čuje da prijatelji ne podržavaju to, onda priča tako, a kada dobije pozitivna pitanja ili kada je napadaju, tada je dobar prema njoj - dodala je pevačica.
Ali ti napadi su smešni u odnosu na to što jedno drugom izgovore. Milice, ne zavisi odnos samo od njega, što dozvoljavaš ovo? - pitao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja hoću da bude dobar prema meni. Kada vidi da sam sj*bana, tada me iskreno zagrli - rekla je Milica.
Što dozvoljavaš da te neko grli samo kada si tužna? Moraš nekad da se odupreš. Ovo su zavisnički odnosi... - smatrao je Đedović.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.