AKTUELNO

Pogodila mu bolnu tačku.

Sledeće pitanje bilo je za Boru Santanu:

Kako komentarišeš to što je Čorba rekao Matoroj da si isti kao Car drukarai lažov - glasilo je pitanje koje je pročitao voditelj Milan Milošević.
Ko god ode kod drveta i oda tajnu taj je drukara - ubacila se Matora.
Nikad prijatelja i drugara nisam izdao. Možda je rekao jer sam rekao za Maju, pa je povezano - rekao je Bora.
Preporučiću prijateljima da dođu ovde. Klinka od 20 godina me izvrne, žena od 60 natera da lutam u kapiju. Čovek nazove drukarom, Neca kaže da će mi slomiti kosti, a ja se ne mogu ljutiti na njih. 9 dan rijalitija Aleksandra Nikolić rekla da sam homoseksualac, šta da ja više pričam? - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeće pitanje bilo je za Filipa Cara:

Da li od svih bivših pljuješ samo Aleks je l' jedina nije htela da ima se*s sa tobom? - glasilo je pitanje za Filipa Cara.
Jeste - krakto je rekao.
Svaki put je želeo da imamo nešto, a ja sam odbijala. On ne može da pređe preko Kristijana, a boli ga što mu se nisam predala cela za razliku od drugih devojaka. Da sam spavala sa njim ja bih njega zadržala - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredno pitanje bilo je za Aleksandru Nikolić:

Da li te je razočarao Mišel jer je Sanju izabrao za omiljenu, a ne tebe - glasilo je pitanje za Aleksandru.
Mogu da protumačim da je namerno to uradio zbog Cara. Sa mnom je najbliži i trebao je da me izabere, kao što bih ja njega izabrala - odgovorila je Aleks.
Ovi se lože jedno na drugo 100% - dobacila je Matora.
Mišel je lep, zgodan i pametan, ima sve kvalitete. Ali u kući ne postoji muškarac sa kojim bih bila. Gledam ga kao prijatelja - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga