AKTUELNO

Ni stida, ni srama!

Naredno pitanje gledalaca bilo je namenjeno Mini Vrbaški:

Da li si ti realna, da se opet pomiriš sa Carem? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Svako ima prava da komentariše kako želi, jer sam ja stvarala tu sliku, lagala sam sebe i mislila sam da ću izgurati do kraja tu neku priču, ali neke stvari su jače od mene. Očigledno imam ozbiljan poremećaj - rekla je Mina.
Tu su bile vređane i porodice, sestra, njegova majka, njena baba, majka i brat, sigurna sam da je to poenta svega - rekao je Đedović.
Meni je ovo na svakom mogućem nivou jezivo. Ja nisam čula gore uvrede, meni ni na oko nisu simpatični više. Njena majka je svašta podnosila za ove četiri godine, ali da je njen brat gledao sestru, koja treba da mu bude uzor, ona se smuvala sa dečkom koji je psovao njegovu baku, njega, majku. Posrnula je u svakom smislu - komentarisala je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Složila bih se sa Rialdom. Car zna kako je njegova majka podnela njegovu vezu sa Minom, kako je bila zdravstveno, Car zna da je ona bila na tabletama. On opet svesno ide da joj priredi to stanje. Mina Vrbaški katastrofalno utiče na tvoju porodicu, ona tebe može dovesti do diskvalifikacije - govorila je Ermina.
Slažem se da su reči koje smo izgovorili za najžešću osudu, svi su sve ispričali. Ne želim se pravdati, nije nam jednostavno sve ovo, ali koliko god je to katastrofa, možda sam bolestan, ja to ne shvatam ozbiljno. Neka moja mama prihvati sve, ja ću joj dokazati da ću biti normalan u ovom odnosu - šokirao je sve Car.
Budi doberman, dok ne budeš Fifi! - poručila mu je Nadica.
On je cirkuzant najveći - dobacila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga