AKTUELNO

Potresno!

Marko Đedović naredni je odgledao svoje uspomene, u kojima su se našle i mnoge javne ličnosti, kao i bivši zadrugari, a novinar nije mogao sakriti sreću što je video svoju porodicu i prijatelje. Takođe su prikazane i brojne žestoke svađe novinara tokom ove, ali i prethodne sezone "Zadruge".

Videli smo i malog Bogdana, on se izlečio, poslali su mi čestitku, hvala Bogu da je on dobro. Video sam porodicu, prijateljice, ovo je mnogo fotografija za moj ukus. Pogodile su me fotografije malog Bogdana, ne mogu da verujem da me je neko tužio zbog te pesme, koja je snimljena da bi se pomoglo njemu - prokomentarisao je Đedović.
Ja sam ozbiljan rat imao sa Đedovićem, on je specifična osoba. Kakav god on bio, dobra je osoba i dobar je čovek. Jako mi je tužno ovo na kraju što sam video, ne mogu da verujem da mu je stigla tužba - rekao je Janjuš kroz suze.
Super su mu uspomene, drago mi je što smo videle fotografije sa porodicom i prijateljima, drago mi je i za Bogdana što je sve tako ispalo, nadam se da će ta tužba biti povučena - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam imala loša iskustva sa Đedovićem, ali mogu da zaključim da Đedović nije bezdušan, to nije tako, dobar je čovek. Noćima smo pričali i o mojim roditeljima, promenio se drastično prema meni, uvek me je tešio. U pravu je što ne želi da se druži sa ološima iz rijalitija, videli smo šta se desilo sa Tarom - komentarisala je Miljana.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga