AKTUELNO

Nije znala kako da reaguje.

U toku je "Pretres nedelje", a razne teme su se pokrenule za crnim stolom, između ostalog i konflikt Miljane Kulić i Stefana Karića koji je nasrnuo na nju. Kada su se strasti smirile, Milan Milošević je nastavio sa emisijom.

U kakvom si problemu sa Jelenom Pešić? - pitao je Aleksandru.
Prošle sezone sa njom sam bila ok, ali ja sam veću raspravu imala sa Ivanom. Njih dve su rekle da sam dogurala dokle sam dogurala, i Ivana je rekla da, kad sam odgovorila da je pristrasna, kako sam ja lepa, a glupa. Smataram da žiri ne treba tako da komenatriše. Na primer, Filipu se ništa nije zameralao, a Kariću se zamera jedna ružna reč - pričala je Aleksandra.
A šta je rekla Matoroj? Komentariše te, ženska glavo! - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo da im kažem, ja sam svake sekunde ovde spontana, a one tumače da je to sve zbog rijalitija. Imate pravo, ali u svaki odnos koji sam ušla, je bilo iskreno. Rekla sam sve o sebi, ako oni misle da je to zvog rijalitija, onda je to velika greška, a ja sam isto tako mogla njima da kažem... Ona se ne pita nijedne sekunde kako sam se ja osećala - nastavila je Aleksandra.
Tvoje ganjanje Filipa, je kopija Maje i janjuša. Imala si ovde svakakve odnose! I samo ti je devojka rekla, da ti je Bog dao lepotu. Tebi je Šopićka rekla šta misli, a Jelena te ponizila! - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako oni kažu nešto, to ne znači da su u pravu - rekla je Aleks.
Poštuj njihovo mišljenje - rekao je Mića.
A kako kad mi je Marija nešto rekla, ja nisam reagovala. Vidim ja kad neko ima zlu nameru - dodala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga