AKTUELNO

Stari problemi.

Sledeća tema u "Pretresu nedelje" koju je Milan Milošević pokrenuo, ticala se svađe Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića.

Dogovorili smo se da se posvađamo juče ujutru, i ja sam namignuo Jovani, a u tom trenutku su naišli Miljana i Car. Napravili smo malo.. - rekao je Karić.
Da, sve je fejk - potvrdila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je zatim pitao i Jovanu Tomić Matoru da prokomentariše njen odnos sa Jelenom Pešić i njene komentare na "Karaoke obračunu".

Ja sam prvo nju razumela da je rekla, da sam ja videla da se muvala sa Matejom. To je bilo pre zadatka prošle godine, poverio mi se, a tokom zadatka je još više primećivao. Sedeli su tu na ćošku, a ja nisam verovala. Stefan me je drmnuo, a sve vreme su se smejali, kikotali... Bila je priča za ogledalo, i kako ima tu intuiciju. Neko je njemu rekao da je on dobio informaciju da je Ivana napolju sa Matejom. Smatram da se meni desilo ovo u dvojci, ja bih vilenela ovde. Onaj ko mi je tu, ostao je, ko nije, nije. Nisam potvrdila da su se muvali, samo sam gledala. On mi je rekao da sam samo svedok, i tako je bilo. Ivana i ja smo se svađale oko sitnica, i zato sam je zgotivila. Da je ona došla da me pita šta sam videla... Ali to, uvertira, pa priča, ni na kraj pameti mi nije palo da će me to pitati - pričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad je došao Stefan na red, očekivala sam da će ga pitati isto, ali ništa. Nju boli Stefan Karić, što se videlo kroz njene komentare, očigledno je i boli to što se on predao više ovoj vezi. I taj klip koji je okačila, jeste istina, ali mogla je da me pita kako je bilo. Ja ne znam kome sam se ja priklonila, jačem. U čemu je Stefan jak pa da mu se priklonim? Mene uopšte nije više sramota ničega, ovde sam dugo. Ali je ona htela da me ponizi i degradira kao osobu - nastavila je Matora.
Ja se slažem sa Šopićkom, to nije prvi put da Matora radi. Isto si tako rekla da te smara Ermina, smejala se kad joj kupila kafe mašinu. A slažem se da je svoje prijatelje zapostavila, njoj je bitnije bilo da bleji i opija se na splavu, a njena drugarica je čekala da dođe da je sprema za rijaliti - pričala je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si meni htela da se javiš na telefon, nemoj da lažeš! A što sam to radila? Zato što sam joj se ja u*rala u život... Ana nije htela da izlazi, a viđala se sa tvojim bivšim dečkom - rekla je Matora.
Rekla si da misliš da je Ermina zaljubljena u tebe - dodala je Sanja.
Treba svi da te je*u ovde! To si ti! Ti si jedno govno, i zbog toga što ti izdaješ sve, zbog ku*ca prodaješ sve! Odrekla se oca zbog svega! Ermina, u životu nisam tako nešto rekla - ljuta je bila Matora.
Ne zalazim u taj odnos, e zanima me. A što se tiče Šopić, u to ne zalazim, samo da kažem da kad sam bila kod nje, dotakle smo se Stefana, i ona me pitala šta mislim, o kome se radi. Ja sam rekla za Mateju, nisam htela da potenciram - pričala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga