AKTUELNO

Evo šta se krije iza svega!

Nastala je opšta pometnja u Beloj kući zbog podele Mišela Gvozdenovića. Iako se činilo da je sve proteklo mirno, zadrugari su jedva dočekali priliku da sve prokomentarišu i iskritikuju vođu.

Složiću se sa Matorom donekle, ja sam protiv toga da se, neko ko sedi kod kuće, pita ko će koliko dobiti i ima pravo da odlučuje da li će neko dobiti mali ili veliki budžet, ali to je tvoje pravo. Što se tvojih odnosa sa devojkama tiče, to je isto malo čudno. Sanjin budžet izazvao je najveću buru, mislim da je sa Aleks bliži nego sa Sanjom, ali dobro, i to je njegovo pravo - komentarisao je Mića.
Znam da sada želite sa Matorom da me posvađate, zato pominjete Aleks - našalio se Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neko staro prijateljstvo sa Čorbom ne mogu zaboraviti, ali smo se mi skroz udaljili, ne pamtim kad smo zajedno seli i zablejali, nerealno bi mi bilo da poredim Miljanu i Čorbu, od njega sam imao manje i uvreda - dodao je Mišel.
Ali smo uvek izlazili jedan drugom u susret. Ništa ti ne zameram svakako - dobacio je Čorba.
Kažite šta hoćete, ali je on posle najžešćih sukoga sa Miljanom spustio loptu sa njom i tu nije bilo uvreda. Ostala je sad samo priča sa Sanjom, voleo bih da znam šta se krije iza svega - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga