AKTUELNO

Ipak joj je zamerila!

Lepi Mića sledeće pitanje je postavio Milici Kemez.

Posle sinoćnog komentara Jelene Pešić da ti nisi cenila prijateljstvo. Da li je njen komentar Bori bila provokacija? - glasilo je pitanje.
Mislim da ovde puknu prijateljstva, napolju nema toga da ti puste klip kad nešto kažeš. U moment sam tako odreagovala ali ja njoj jesam bila prijatelj. Jedino mi je smetalo kad su ona i Bora provodili više vremena zajedno, svi su mi bili krivi osim njega. On je nju stavio ispred mene. Rekla je kako je njegov izbor uvek dobrodošao, a letos nisam bila. Zamerila sam češkanje, provođenje vremena, svakoj devojci bi to smetalo. Kako je ona za mene govorila da je htela da jedem i pijem kod nje, tako sam i ja htela za nju. Kao da ja nemam šta da pružim. Bila sam joj prijatelj. Ljubomorisala sam na druženje, nisam mislila da bi oni bili zajedno. Kad moj dečko stavi drugaricu ispred mene, znači da je ona bolja od mene - odgovorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitao sam da li je bila provokacija - dodao je Mića.
Smatram da jeste. Taman sam pomislila da smo spustili loptu, a ona posle počela govor sa pesmom zbog koje su ovde dolazila pitanja. Čekaju te devojke napolju, to je sve delovalo kao provokacija. Bora kaže da je njihova pesma koju su slušali u kolima - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga