AKTUELNO

Ovo nikome nije promaklo.

Bora Santana prvi je za danas imao priliku da odgleda svoje uspomene, a on već na samom početku nije mogao skinuti osmeh sa lica. Usledile su fotografije sa devojkama, što se Milici Kemez nije posebno dopalo, a zatim i kompilacija njihovih najžustrijih, brojnih svađa. Međutim, Boru je najviše iziritirala scena kada mu je Neca TikToker izjavljivao ljubav:

Bora je stalno sa ženama, to je istina, totalno drugačija osoba je ovde. Obeležile su ga svađe i psovke, ali nisam do sada videla kako ga Milica gura, nisam to videla ranije - komentarisala je Milica.
Njega samo emotivni odnos i nestabilnost može ovde upropastiti. Milica i on nisu jedno za drugo, Bora se opet negde vratio sad. Vidim da su sinoć spavali opet zajedno, ali treba da oboje batale sve to - dodala je Rialda.
Sad sam ja kriva za sve - dobacila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora jeste veseljak. Mi jesmo jedno drugog ugušili, ali se ja lošem osećam, jer sam ja sad kriva što je on ovakav, a kakva sam ja? Mogu deo odgovornosti da preuzmem, ali jedino što sam želela jeste da budemo dobro i da budem sa njim. Nema nekih lepih momenata, ja mu želim sve najbolje u životu - komentarisala je Kemezova.
Svaki deo uspomena je pozitivan, transfer blama me je uhvatio zbog ove pesmice. Vidim da ima lep život, njegovo ponašanje se razlikuje, od prve sezone ga je zavolela moja baba - govorio je Neca.
Uspomene niko ne može da ti ukrade, uvek čovek zažmuri i seti se lepih uspomena. Ja već 4 godina nemam putovanja, to mi mnogo fali, ovo sa Milicom je katastrofa, možda i ranije, da me osveste. Ja nikada nisam video kako to izgleda, uvek me je bilo sramota da pogledam - priznao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga