AKTUELNO

Jedva se zaustavili!

Nakon što su zadrugari izglasali da Miljana Kulić ostane u izolaciji, a Nenad Lazić Neca joj se pridružio zbog glasova publike, na redu je bilo da zadrugari igraju Igru istine. Reč je na početku dobio Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina, kada je bila ispovest Ša, on je zaplakao, a izlaganje je imala Rešić. Ti si isto pustila suzu, šta si rekla ti na to?
Gospođa glumica. To je i ona čula. Moja drugarica ološ, koja i mene naziva ološem. Ja znam šta radim, sve kalkulisano - rekla je Ermina.
Meni je drago da narod zna šta mislite jedni o drugome. Ovo je smeće, zlo, tvoja drugarica. Sandra je ljigava, a zajedno jedete. Evo s kim jedeš Sandra! - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Svako dobro zna šta ja radim. Ne može Mića da podnese istinu, on se služi u više navarata lažima. Služi se lažima - nastavila je Ermina.
Klela se u sina i lagala da je trudna! Kakav je to čovek? Kaže Miljani da joj roditelji slali pismo... - vikao je Mića.
Vraćamo se na to da on opet laže, nisam se klela u trudnoću, nego za poljubac. Kao što je slagao za moje dete, što je isto laž - dodala je Ermina.
Za odlazak negde, mora imat potpis oba roditelja. Slagala si da ne znaš gde si otišla... - pričao je Mića.
Ovo je lična frustracija! A ja ga navlačim kako hoću - rekla je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ćete misliti o meni, baš me briga! Ja bih najviše volela zbog svega ovoga, da ti je*em mamu svaki dan! Ono što mi je krivo, da ja nikome nisam otišla okolo, uvek tebi lično kažem da si ološ. Ti nisi lično meni rekla, nikada se nisam okrenula nekom da kažem kakva si - nadovezala se Sandra.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga