AKTUELNO

Nije mu ostala dužna!

U toku su nominacije, a zadrugari večeras biraju između Miljane Kulić i Mišela Gvozdenovića. Sledeći na redu da nominuje, bio je Stefan Karić.

Mišel je za mene jako dobar momak, odličan pevač, mislim da su ga nesvesno napravili žrtvom. Ti si dečko ko je rođen vani, i neke stvari zadrugari ne mogu da shvate. Znaš šta želiš, na tim nekim poljima, i želim ti svu sreću. U njegove ljubavne odnose neću da se mešam - pričao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Miljanom sam imao prošle sezone par svađa. Uvek sam bio tu za nju, kao i ona za mene. Kad je imala taj abortus, mislim da sam ja bio jedina osoba koju si pozvala, i ja sam te posavetovao. Mislim da sam ti u tom trenutku bio pravi prijatelj. Pričali smo do ranih jutarnjih časova o tim bolestima, a to je bilo pre svađe. A udarala si na mene i ove i prošle godine - nastavio je Karić.
Ti si meni sve i svašta izgovorio. Svakodnevno mi psuješ mamu i tatu, i pokušao si da me izludiš! Ja sam zbog njega cele noći plakala, i bila na kapiji - pričala je Miljana.
Naravno da puknem i svašta kažem, ja se pokajem, ali se uvek vrati ona da kontrira za nešto. Ja sam tebi rekao da sad crtaš obrve na opasno, a uskoro ćeš na tužno - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada te nisam klela. Gledaoci su čuli koliko si puta psovao moju mamu - rekla je Kulićeva.
Zakuni se u Željka! Ružno je kleti druge ljude, kada si ti u sličnoj situaciji. Što se tiče tih kletvi, to je meni svetinja. Budeš li mi ti prva pominjala porodicu, biću nemilosrdan prema. Ovo što si mi rekla, da si mi ukrala ovo i ono, da li sam ja tebi ukrao nešto? Kada znaš da si me pitala, dao bih ti sve - rekao je Stefan.
Mislila sam da nećeš da mi daš - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada u životu neću preći preko toga, ko me kune, u bedi će da trune. Tako da tebe šaljem - dodao je Karić.
Što se Miljane tiče, mislim da svi znamo na čemu smo s njom. Iskreno, uopšte ne obazirem na nju. Što se tiče Mišela, mi se nismo nikada posvađali, bili smo stvarno super. Malo sam se razočarala, jer je posle devet meseci tek, rekao šta misli o meni. Ne zameram, a ostavljam njega, šaljem Miljanu - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga