AKTUELNO

Nije mogla da pošalje Mišela.

Naredni takmičar koji je večeras nominovao i birao između Miljane Kulić i Mišela Gvozdenovića bio je Fran Pujas.

Miljana jeste malo tuturutu, ali kada se probudi, kada popričamo, ja znam u kom je stanju, da li će da napada ljute. Ako ste gledali film "Norbit", ona će biti ili Raspjuša ili dobra Miljana. Ništa joj ne zameram, ne padam na njene provokacije. Sa Mišelom sam bio dobar sve dok one svađe oko pice i Paule. Picu ću da mu pripišem na nervozu - započeo je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je bilo čudno što si se baš ti naljutio, jer smo bili dobri. Tu pica nije bila u pitanju - uzvratio je Mišel.
Kada dođem jednom u Holandiju, odveću Miškeca u jedan kafe, da mu pokažem da ni tamo nije tamo na svojoj teritoriji - govorio je Fran, aludirajući na to što u Holandiji može da nabavi legalnu marihuanu.
Ne znaš kako tamo funkcionišeš, moraš da uđeš sa nekim državljaninom Holandije tamo, što sam ja, a ja ću te počastiti (travom) - poručio je peva.
Uglavnom, Miljanu ostavljam, a Mišela šaljem - zaključio je Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Miljane i Mišela tiče, zanimljivu su mi oboje. Interesantni, ali ne kao par. Da krenem od Mišela, u korektnim odnosima smo od prvog dana, povezivali su nas, mislim da je korektan dečko, izvrstan pevač. Mislim da mu nisu bile potrebne neke stvari. Ima tu crtu kad psuje i vređa, ume da bude prgav. Da li je sad to njegova jača strana što se kontroliše ili je zbog pritiska, to ne možemo da znamo. Mislim da ga dosta zadrugara ne voli. Mislim da nikog nije prvi uvredio. Ja sam ustala da kažem dosta puta u njegovu odbranu. Nisu mu potrebne te neke priče sa ovom, onom, ali on najbolje zna šta radi - istakla je Milica.
Nisu to priče, to je bila veza - dodao je Mišel.
Nisam mislila na nju, nego na devojke ovako. Nešto izaziva. Što se tiče odnosa sa Miljanom, kada su u pozitivnom raspoloženju su preintersantni. Kao mačka i miš u krug. Sve reči hvale imam za Mišela. Što se tiče Miljane, budemo super, pa onda ustane i sve po meni... Ima perforams, nekad ume da bude i smešno. Dve reči joj nikad neću zaboraviti, kao ni što je uvredila Boru. Ona kada se posvađa sa mnom, masira Boru i bude dobra sa nji, a onda kada se posvađa sa Borom, bude dobra sa mnom. 100 puta joj daš nešto, jednom ne daš, odmah krene da vređa. Udara nisko. Treba da nauči da ceni stvari u životu. Mislim na ovu priliku, što su gledaoci uz nju. Mislim da je besna u nekim situacijama, razmažena i da ne zna da ceni ono što je imala ovde, kao apartman. Tek sada je shvatila kako je biti ovde. Sve joj opraštam, ništa joj ne zameram. Mišel me nije uvredio, Miljana jeste, kao i Boru. Iz tog razloga ne mogu da je sačuvam, ali sam joj oprostila i pružia šansu - zaključila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.